2025-plan: R forlader rød blok

Martin Lidegaard siger ifølge Frederiksborg Amtsavis, at Radikal er forlader rød blok i forhandlingerne om 2025-planen.

- 2025-planen er alt for vigtig til blok- og partifnidder. De Radikale kan derfor ikke siges at være en del af rød blok i de kommende forhandlinger. Vi synes, der er mange gode elementer i regeringens plan, og derfor forholder vi os åbne i forhandlingerne.

Se flere historier om 2025-plan

Regeringen forsøger at samle flertal om en ny 2025-plan, der skal løse en række af udfordringerne i samfundsøkonomien. Se alle historierne og debatten her. 

Sådan lød meldingen fra tidligere udenrigsminister Martin Lidegaard (R) lørdag formiddag til Rudersdal Folkemødedag i en debat, hvor også finansminister Claus Hjort Frederiksen (V) sad med i panelet. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Martin Lidegaard understregede også, at han bestemt ikke misunder regeringen dens parlamentariske grundlag:

- Vi er klar til at hjælpe regeringen, hvis vi får flere ressourcer til uddannelse og mere respekt om det grønne område, lød det med fremstrakt hånd fra Martin Lidegaard.

Emneord: 2025-plan, Martin Lidegaard, Rød blok, De Radikale
Gæster på DenOffentlige.dk Redaktionen på DenOffentlige udvælger og prioriterer hver dag indholdet på DenOffentliges forside og temasider. Historier, der ikke har en aktiv bruger som afsender, men som stilles til rådghed...
Aktivitet: Artikler: 1278 | Events: 6 | Kompetenceområder: 8

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Bring en kommentar

KODEKS FOR KOMMENTARER
På DenOffentlige.dk opfordres læserne til at deltage i debatten og kommentere indholdet. Redaktionen har tillid til at debattører udviser god opførsel og ordentlig tale. 
 
I ønsket om en konstruktiv debat forbeholder redaktøren sig ret til at slette en kommentar uden varsel, hvis den:

* Alene kritiserer

* Er skrevet i grimt eller nedladende sprog

* Kommer med åbenlyst absurde angreb eller påstande

* Indeholder injurierende indhold

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 30.05.17 Politik
  Ny 2025-plan: Vækst og velstand kræver rettidig omhu

  Dansk økonomi er i god fremgang, og vi skal udnytte de gode muligheder for at få endnu flere ind på arbejdsmarkedet, skriver regeringen i anledning af ny 2025-plan.

 • 30.08.16 Politik
  Her er regeringens 2025-plan

  Hent den 30 sider lange helhedsplan og den 244 sider lange 2025-plan her.

 • 03.06.16 Politik
  Bredt forlig om gymnasiereform

  Reform af de gymnasiale uddannelser vil ruste Danmarks studenter til at møde de krav, der venter dem i deres videre uddannelse og tilværelse, og på et arbejdsmarked, der fremover stiller endnu større krav til den enkelte. Hent aftale teksten her.

 • 27.01.14 Bæredygtighed
  Regeringen vil oprette et klimaråd

  Danmark er i gang med at omstille til et lavemissionssamfund. I 2050 er visionen et fossilfrit samfund. En klimalov med et tilhørende klimaråd skal sikre, at udviklingen sker i det rigtige tempo og lever op til regeringens økonomiske mål.

 • 25.11.13 Bæredygtighed
  Lidegaard: COP19 blev en gyser

  Klimakonferencen COP19 i Warszawa balancerede på kanten af den totale fiasko. Men i sidste øjeblik blev resultatet alligevel acceptabelt.

Nyhedsbrevet fra DenOffentlige