Den magiske tillid og dens skyggesider
27/05/2018
Ledelse Den forførende og fascinerede tillid - der i dag optræder i næsten alle offentlige organisationers værdigrundlag - kan have tendens til at forblænde os. Ph.d. Tina Øllgaard Bentzen guider dig gennem tillidens magiske egenskaber og komplekse udfordringer.
Facebook ved syv millioner gange mere om os end STASI gjorde
19/03/2018
Ledelse Facebook Inc. indsamler på en dag syv millioner gange så mange data som STASI kunne. Men hos den bærende generation er der ikke længere nogen radar, der slår alarm, når vores personlige frihed kommer i fare.
Ledelse af samskabelse er en ny ledelsesdisciplin
07/03/2018
Ledelse Samskabelse er blevet det nye orienteringspunkt for rigtig mange offentlige organisationer. Det skyldes en udbredt konsensus om, at velfærdsopgaverne ikke kan løses inden for de vante organisatoriske rammer, men må løses i tæt kontakt med de parter, som opgaverne vedrører. Denne nye tilgang til opgaveløsning kræver nye kompetencer.
Forsker undrer sig over statens styring efter nyt udspil fra styrelse
24/02/2018
Ledelse Ved staten selv hvad dens kerneopgave er, spørger forsker efter at Moderniseringsstyrelsen har udgivet et inspirationskatalog til målformulering i kerneopgaverne i den offentlige sektor. Det er uklart, hvad styrelsen vil inspirere til, skriver hun.
Ældreminister i samråd: Vi bruger millioner på pårørende
09/02/2018
Politik På samråd i Folketinget fortalte Thyra Frank om indsatser for 150 mio rettet mod pårørende til ældre. "Fint - de løser bare ikke det, hun var kaldt i samråd for," siger forfatter til pårørende-guide.

Pressemedelser

Seneste blogindlæg

Cases

Navnenoter