40 mod en i regionen: Han stemte nej til Holst-anmeldelse

Politiet skal ikke ulejliges med sagerne om Carl Holst (V) og den daværende direktion. Det er spild af tid. Sådan lyder det fra det tidligere Dansk Folkeparti-medlem Holger Gorm Petersen, der nu sidder i regionsrådet for Vejle Folkeparti. Det fortæller DR Fyn.

Han var den eneste regionsrådspolitiker i Region Syddanmark, der stemte nej til at politianmelde Carl Holst.

- Der er sket noget ulovligt, men vi ved ikke hvor meget. Det kan Statsforvaltningen heller ikke redegøre for i deres undersøgelse, og derfor synes jeg ikke, det er rimeligt at sende politiet efter Carl Holst, siger han til DR Fyn.

Ledelseskrisen i Region Syd

Siden Carl Holst (V) forlod posten som mangeårig formand for Region Syddanmark er skeletterne væltet ud af skabene. En decideret ledelseskrise folder sig ud for borgerne, og slagsmålene mellem de politiske fløje spidser til mens sag efter sag blottes. 

Læs de væsentligste historier i sagen her

- Det er spild af tid, og politiet kan ikke komme frem til mere, end vi allerede kan se. Jeg tror mere, det her handler om hævn, siger han til DR Fyn.

Holger Gorm Petersens beslutning medførte massiv kritik fra begge sider i regionsrådssalen.

- Jeg er dybt chokeret over, at du ikke tager dit hverv mere alvorligt. Det er mig en gåde, hvordan du kan mene, at politiet ikke skal undersøge det, som Statsforvaltningen kalder ulovligheder, lød det blandt andet fra Ida Damborg (SF).

Den kritik tager medlemmet fra Vejle Folkeparti dog ikke så tungt.

- Det bekræfter mig bare i, at jeg ikke er som alle de andre. Det er jeg glad for, for de andre politikere er der nok af, siger han til DR Fyn.

 

 

 

Emneord: Carl Holst, Politianmeldelse, Holger Gorm Petersen, Dansk Folkeparti, Region Syddanmark
Gæster på DenOffentlige.dk Redaktionen på DenOffentlige udvælger og prioriterer hver dag indholdet på DenOffentliges forside og temasider. Historier, der ikke har en aktiv bruger som afsender, men som stilles til rådghed...
Aktivitet: Artikler: 983 | Events: 6 | Kompetenceområder: 8

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Bring en kommentar

KODEKS FOR KOMMENTARER
På DenOffentlige.dk opfordres læserne til at deltage i debatten og kommentere indholdet. Redaktionen har tillid til at debattører udviser god opførsel og ordentlig tale. 
 
I ønsket om en konstruktiv debat forbeholder redaktøren sig ret til at slette en kommentar uden varsel, hvis den:

* Alene kritiserer

* Er skrevet i grimt eller nedladende sprog

* Kommer med åbenlyst absurde angreb eller påstande

* Indeholder injurierende indhold

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 02.02.17 Infrastruktur
  Danmarks første OPP-psykiatri-sygehusbyggeri i Vejle står klar

  Team OPP og Region Syddanmark kan nu indvie det første offentlig-private psykiatri-sygehusbyggeri i Danmark. Byggeriet huser Psykiatrisk Afdeling Vejle samt Børne- og Ungdomspsykiatrisk Ambulatorium Vejle. De nye rammer skal løfte den psykiatriske behandling og bidrage til mere fysisk aktivitet, forebyggelse af tvang og mere inddragelse af patienten.

 • 08.12.16 Velfærd
  Region Syddanmark i den absolutte europæiske elite inden for sund og aktiv aldring

  Flere års målrettet satsning og indsats inden for sundheds- og velfærdsinnovation placerer Region Syddanmark i en international elite. Det vil betyde nye arbejdspladser i regionen, lyder det fra udvalgsformand.

 • 03.06.16 Politik
  Bredt forlig om gymnasiereform

  Reform af de gymnasiale uddannelser vil ruste Danmarks studenter til at møde de krav, der venter dem i deres videre uddannelse og tilværelse, og på et arbejdsmarked, der fremover stiller endnu større krav til den enkelte. Hent aftale teksten her.

 • 09.02.16 Politik
  Sønderjyske borgmestre står sammen om sygehus

  Borgmestrene i fire sønderjyske kommuner sender fælles høringssvar til Region Syddanmark om besparelserne på sundhedsområdet. De vil bl.a. redde Tønder Sygehus.

 • 21.01.16 Politik
  Byråd går på gaden i kampen for Middelfart Sygehus

  TIL KAMP MOD SPAREPLAN: Grænsen for centralisering er nået, mener borgmester Steen Dahlstrøm. Lørdag den 23. januar går han og kollegerne på gaden flere steder i kommunen for at samle underskrifter ind imod Region Syddanmarks spareplaner for Middelfart Sygehus. Et samlet byråd kalder planerne for ’penge ud af vinduet’.

Nyhedsbrevet fra DenOffentlige