Anne Vang siger farvel til politik tre måneder før valget

Anne Vang forlader politik

Anne Vang (S) forlader efter otte år i københavnsk politik posten som børne- og ungdomsborgmester for at blive direktør for erhvervsuddannelserne ved Niels Brock.

Anne Vang (S) forlader efter otte år i københavnsk politik posten som børne- og ungdomsborgmester for at blive direktør for erhvervsuddannelserne ved Niels Brock.
 
- Det er et drømmejob, jeg går ind til. Gode erhvervsuddannelser giver unge mennesker viden, jobmuligheder og gode liv. Ligesom de sørger for, at danske virksomheder har kvalificeret arbejdskraft. Jeg glæder mig til at lede den merkantile erhvervsuddannelse i København. Det er en spændende tid for erhvervsuddannelserne, siger Anne Vang.
 
Hun understreger, at jobskiftet handler om et tilvalg af Niels Brock, ikke et fravalg af københavnerpolitik;
 
- Jeg har været utrolig glad for mine otte år på Københavns Rådhus. Både fire år som politisk ordfører og fire år som børne- og ungdomsborgmester, og jeg er stolt af de politiske resultater. Så det er lidt vemodigt. Jeg skal da heller ikke udelukke, at jeg en dag om mange år får lyst til at kaste mig over politik igen, siger Anne Vang.
 
Hun blev første gang valgt til Københavns Borgerrepræsentationen i 2005. Hun blev genvalgt ved kommunalvalget i 2009 og har siden fungeret som hovedstadens borgmester for Børne- og Ungdomsforvaltningen. 
 
Emneord: Politik, Anne Vang, Borgmester, Københavns Kommune, Niels Brock, Kommunalvalg
Københavns Kommune på DenOffentlige.dk Københavns Kommune
Aktivitet: Artikler: 57 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Bring en kommentar

KODEKS FOR KOMMENTARER
På DenOffentlige.dk opfordres læserne til at deltage i debatten og kommentere indholdet. Redaktionen har tillid til at debattører udviser god opførsel og ordentlig tale. 
 
I ønsket om en konstruktiv debat forbeholder redaktøren sig ret til at slette en kommentar uden varsel, hvis den:

* Alene kritiserer

* Er skrevet i grimt eller nedladende sprog

* Kommer med åbenlyst absurde angreb eller påstande

* Indeholder injurierende indhold

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 14.09.17 Infrastruktur
  Her er vinderne på boligmarkedet

  En opgørelse over hussalget i de seneste 25 år viser, at der er store forskelle på, i hvilke kommuner den årlige fortjeneste har været størst for dem, der solgte i 2016. I top 10 finder vi både Lolland, Rødovre og Samsø.

 • 04.05.17 Politik
  Nyt parti vil indføre app-demokrati

  Nyt parti vil flytte folketingsdebatter og forhandlinger om lovforslag ud til vælgerne med en app. Partiets medlemmer skal følge resultat af afstemninger i sin app.

 • 19.04.17 Velfærd
  København: Markerer 10 år med kræftcenter

  Hvert år bliver omkring 1000 københavnere henvist til Center for Kræft & Sundhed København, som er blandt de førende i Danmark inden for kommunal kræftrehabilitering. I denne uge er det 10 år siden, at centret slog dørene op for første gang.

 • 07.04.17 Bæredygtighed
  Fire gange hyldest til godt sprog

  Sprogprisen.dk 2017 gik til Domstolsstyrelsen, Gentofte Hospital, Nordsjællands Politi og Københavns Kommune

 • 01.03.17 Politik
  Seksbyerne til Folketinget: Giv kommunerne frie hænder

  Beskæftigelsesområdet har brug for en gennemgribende forenkling, hvis kommunerne skal levere en hurtig og effektiv indsats. Så enkelt er budskabet, når Aarhus og resten af 6-byerne onsdag d. 1. marts har foretræde for Folketingets beskæftigelsesudvalg.

Nyhedsbrevet fra DenOffentlige