Center for Public Leadership

Center for Public Leadership

Adresse Kongevejen 378, 2840 Holte

Telefon: 40709999 Website: www.cpl.dk E-mail:

Center for Public Leadership
 
Center for Public Leadership (CPL) er som konsulentvirksomhed førende inden for effektbaseret ledelse og styring til organisationer i den offentlige sektor. Vi har gennem et intensivt feltarbejde udviklet en ny ledelses- og styringstænkning, New Public Leadership. til ledere og organisationer i den offentlige sektor. Det er vores mission at bidrage professionelt og engageret til en transformation af den offentlige sektor og det offentlige lederskab – og at gøre offentlige ledere klogere på, hvordan de kan få fokus tilbage på det, der skaber værdi for borgerne.
 
CPL samarbejder med en række offentlige organisationer og er etableret for at udvikle ny viden, der understøtter offentlige top- og mellemledere i at arbejde effektbaseret med kerneopgaven.
 
CPL er etableret af direktør Martin Lundkvist, forfatter til strategibøgerne Falkeblik (2013) og New Public Leadership, Fra strategi til effekt (2016) i samarbejde med Nicolai Vedsted.

Blogs

 • Vi har brug for et nyt udgangspunkt: Borgeren
  20.04.17 Ledelse

  Alle er enige om, at det offentlige skal levere velfærd, der virker. Men det er ikke, hvad vi styrer efter i dag. Svaret på styringskrisen hedder New Public Leadership. Et nyt lederskab, der handler om at styre efter det, som har effekt for borgeren.

Artikler

 • Styr efter én bundlinje: Kerneopgaven
  18.04.17 Ledelse

  Kunne man forestille sig, at en professionel træner i fodbold skulle lede og udvikle sit hold uden indflydelse på spilsystem og taktik – og uden at se kampene? Nej. Men det er de vilkår, vi byder offentlige ledere med den nuværende styringstænkning.

Kontaktpersoner

 • Martin Lundkvist