Forenede Service fyrer topdirektør

Direktøren for Danmarks næststørste rengøringsselskab, Forenede Service, er blevet fyret, skriver Fagbladet 3F.

Det drejer sig om den erfarne erhvervsmand Steen Gede, der siden juni 2012 har været direktør for selskabet med godt 2.000 medarbejdere og en omsætning på omkring 950.000 millioner kroner om året. Forenede Service er en del af koncernen Forenede, der er ejet af Kirsten Krogh og hendes børn Marianne og Michael Krogh.

Steen Gede bekræfter, at han er blevet opsagt.

- Jeg tiltrådte som administrerende direktør i 2012, da virksomheden var i krise, såvel imagemæssigt som indtjeningsmæssigt. Virksomheden er nu ordentlig og velfungerende med stadig bedre resultater år for år. Organisationen er nu stabil og målrettet med mange gode medarbejdere på alle niveauer. Min oprindelige opgave er løst, skriver Steen Gede i en mail til Fagbladet 3F og fortsætter:

- Jeg ønsker at komme videre til andre udfordringer. Det er et ønske, som familien Krogh deler med mig. Derfor har vi aftalt min opsigelse. Der er intet dramatisk heri, men vi kommunikerer simpelthen på forskellige frekvenser og taler derfor ofte forbi hinanden. Det er bedst for alle parter at skilles i fordragelighed.

Koncerndirektør i Forenede, Carsten Clement, beklager i en skriftlig kommentar til Fagbladet 3F afskeden med Steen Gade.

- Det er med beklagelse, at vi siger farvel til Steen Gede, og vi vil gerne takke ham for hans store indsats i sine tre år som administrerende direktør i Forenede Service, udtaler Carsten Clement.

Emneord: Forenede Service, Steen Gede, Fyringer, Rengøringsbranchen, OPS
Gæster på DenOffentlige.dk Redaktionen på DenOffentlige udvælger og prioriterer hver dag indholdet på DenOffentliges forside og temasider. Historier, der ikke har en aktiv bruger som afsender, men som stilles til rådghed...
Aktivitet: Artikler: 934 | Events: 6 | Kompetenceområder: 8

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Bring en kommentar

KODEKS FOR KOMMENTARER
På DenOffentlige.dk opfordres læserne til at deltage i debatten og kommentere indholdet. Redaktionen har tillid til at debattører udviser god opførsel og ordentlig tale. 
 
I ønsket om en konstruktiv debat forbeholder redaktøren sig ret til at slette en kommentar uden varsel, hvis den:

* Alene kritiserer

* Er skrevet i grimt eller nedladende sprog

* Kommer med åbenlyst absurde angreb eller påstande

* Indeholder injurierende indhold

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 07.02.17 Politik
  Lejeaftale om Arena Fyn er sandsynligvis i strid med reglerne

  Odense Kommunes tillægsaftale om brugsretten til Arena Fyn fra oktober 2013 er sandsynligvis i strid med reglerne om støtte, fortælle kommunen i en pressemeddelelse.

 • 07.02.17 Infrastruktur
  Helsingør bygger nyt stadion

  ”Det gamle stadion er udtjent og derfor har et stort flertal i byrådet besluttet sig for et nyt stadion på Gl. Hellebækvej, hvor det var vigtigt for os og en stor ambition, at der også bliver taget hensyn til andre idrætsgrene og områdets karakter," siger borgmester Benedikte Kiær.

 • 02.02.17 Ledelse
  DI får anerkendelse for debat om konkurser

  IKA, Foreningen af offentlige indkøbere, tildeler Dialogpris 2017 til Dansk Industri. Prisen går til DI for indsatsen med at fremme en konstruktiv dialog om, hvordan konkurser blandt private leverandører af hjemmepleje kan forebygges og håndteres bedst muligt.

 • 02.02.17 Infrastruktur
  Danmarks første OPP-psykiatri-sygehusbyggeri i Vejle står klar

  Team OPP og Region Syddanmark kan nu indvie det første offentlig-private psykiatri-sygehusbyggeri i Danmark. Byggeriet huser Psykiatrisk Afdeling Vejle samt Børne- og Ungdomspsykiatrisk Ambulatorium Vejle. De nye rammer skal løfte den psykiatriske behandling og bidrage til mere fysisk aktivitet, forebyggelse af tvang og mere inddragelse af patienten.

 • 12.01.17 Politik
  Regeringen igangsætter servicetjek af offentlige erhvervsaktiviteter

  Private virksomheder skal ikke udsættes for ulige konkurrence fra offentlige myndigheder. Det er regeringens holdning, at det offentlige ikke skal bevæge sig ind på private markeder og udføre opgaver, der ligger langt ud over det offentliges kerneområde.

Nyhedsbrevet fra DenOffentlige