Frederikshavn Kommune ansætter ny direktør

Ny direktør for børn-, skole- og arbejdsmarked har kender kommunen fra tidligere chef og direktørstillinger.

Byrådet i Frederikshavn Kommune har godkendt ansættelsen af 52-årige Carsten Sand Nielsen som ny direktør for Børn, Skole og Arbejdsmarked 

Ledelsesaviserne

Ledelsesavisen nr. 9  samler op på debatten om fremtidens offentlige ledelse og styring med opsigtsvækkende indlæg og konklusioner fra konference med 200 ledere og forskere. Se alle artikler her.

Tidligere udgaver af Ledelsesavisen: 

Ledelsesavisen nr. 8 om tillid, kærlighed og nye paradigmer

Ledelsesavisen nr.7  om Sammenhængsreform og Ledelseskommission

Ledelsesavisen nr.6 om partiernes ønsker til ny styring

Ledelsesavisen nr.5 udkom i november 2016.

Ledelsesavisen nr.4 om strategier og styring 

Ledelsesavisen nr.3 om  Sverige, kloge ledere og eksperimenter

Nummer 2 - om retningslinier og en opsang til fagprofessionelle

Online-udgaven finder du lige her - den opdateres løbende.

Carsten Sand Nielsen kommer fra Business Region North Denmark, BRN, det nordjyske tværkommunal- og regionale erhvervsforum, hvor han har været sekretariatsleder.

Den nye direktør er uddannet Cand. Scient. Adm. fra Aalborg Universitet og vender tilbage til Frederikshavn Kommune, hvor han tidligere har været ansat. Ved kommunesammenlægningen i 2006 var han centralforvaltningschef i Sæby Kommune, og stod efterfølgende i spidsen for arbejdet med sammenlægningen af de tre kommuner Sæby, Frederikshavn og Skagen. Herefter blev han økonomidirektør i den nye Frederikshavn Kommune, et job han forlod i 2009 for at blive kommunaldirektør i Thisted Kommune.

”Carsten Sand Nielsen kommer til at stå i spidsen for et område, der har betydning for både borgere og virksomheder, og det fortsatte arbejde med at sikre drift og udvikling og yde politisk rådgivning er forhold som har høj prioritet. Vi har ansat en kompetent direktør, der har solid erfaring og stor ballast fra arbejdet i politisk ledede organisationer. Carsten Sand Nielsen kan både være igangsætter og sideløbende have fokus på demografi, vækstspor og potentialer i Frederikshavn Kommune, som han allerede kender, og det er en glæde at byde ham velkommen tilbage,” siger Birgit S. Hansen, borgmester, Frederikshavn Kommune.

Carsten Sand Nielsen bor i Sæby med sin familie. Han tiltræder jobbet pr. 1 august 2017.
 
Emneord: Carsten Sand Nielsen, Frederikshavn Kommune, Kommunaldirektører, Juli 2017-navne
Frederikshavn Kommune på DenOffentlige.dk Frederikshavn Kommune
Aktivitet: Artikler: 3 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Bring en kommentar

KODEKS FOR KOMMENTARER
På DenOffentlige.dk opfordres læserne til at deltage i debatten og kommentere indholdet. Redaktionen har tillid til at debattører udviser god opførsel og ordentlig tale. 
 
I ønsket om en konstruktiv debat forbeholder redaktøren sig ret til at slette en kommentar uden varsel, hvis den:

* Alene kritiserer

* Er skrevet i grimt eller nedladende sprog

* Kommer med åbenlyst absurde angreb eller påstande

* Indeholder injurierende indhold

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 18.10.17 Ledelse
  Sundhedsvæsenet har stadig brug for lægesekretærer

  Region Hovedstaden og HK er ovenpå den seneste tids debat om sundhedsplatformen blevet enige om at udarbejde en fælles vision for lægesekretærernes fremtidige opgaver, samt se på behovet for kompetencer og uddannelse.

 • 07.09.17 Velfærd
  Nu får ældre en robot til at styre pillerne

  Robot skal håndtere medicin hos ældre borgere i eget hjem. Ni kommuner er gået sammen om køb af pillerobot.

 • 27.06.17 Politik
  Her er de 44 frikommuner - i otte netværk

  Regeringen har udpeget otte frikommunenetværk, der består af i alt 44 forskellige kommuner. De får i de næste fire år frihed til at afprøve nye ideer og løsninger i praksis.

 • 07.06.16 Velfærd
  Kommuner i kampagne til unge: Træk hovedet ud af røven

  Hvert andet trafikdrab i Nordjylland skyldes spritkørsel, så derfor har ni nordjyske kommuner samlet kræfterne i en sommerkampagne rettet mod unge spritbilister. De skal trække hovedet ud af røven.

 • 13.08.14 Infrastruktur
  Vil samle hele Sjælland om international branding - og udfordre Europas metropoler

  Over 100 politikere og kommunaldirektører mødes til borgmestertopmøde om et nyt branding- og vækstinitiativ, der skal skabe vækst og job i det østlige Danmark. Fælles brand for de 46 kommuner og to regioner på Sjælland. Fælles besøgstjeneste for udenlandske delegationer. Og fælles investorportal, hvor udenlandske investorer fx kan finde attraktive byggegrunde. Det er bare nogle af de tiltag, som borgmestre, regionsrådsformænd, erhvervsudvalgsformænd og kommunaldirektører skal diskutere på borgmestertopmøde i morgen den 14. august i Roskilde.

Nyhedsbrevet fra DenOffentlige