Hammer & Hollænder

Hammer & Hollænder

Snogegårdsvej 27, 2820 Gentofte

Telefon: 5190 6623 Website: www.hammerhollaender.dk E-mail:

Der tegner sig et billede af, at det offentlige står på en brændende platform. Der skal trædes nye stier i opgaveløsningen, og det kræver stort mod og risikovillighed i ledelse og styring.

Som organisationsentreprenører bistår vi organisationer og ledere med praktiske greb til at designe og gennemføre forandringer inden for den offentlige velfærdsproduktion. Fx ved strukturændringer, samarbejde mellem civilsamfund, frivillige og forvaltning og afbureaukratisering.  

Vi kan vores håndværk og kommer klædt på til at bistå jer, når I skal lede og tilrettelægge det gode forandrings- og forankringsarbejde. 

Vi arbejder altid med afsæt i at mobilisere engagementet og at udvikling skal skabe fremdrift i driften - vores udgangspunktet er altid: hvor lidt kan I nøjes med?

 

 

Blogs

 • Dyrk kritik som professionel drivkraft
  28.09.17 Ledelse

  Som offentlig leder er det en nødvendig kompetence og en særlig balanceakt at være kritisk på en respektfuld, insisterende og udfordrende måde. Hvordan du lykkes med kritisk ledelse fortjener opmærksomhed.

 • Afbureaukratisering – bureaukratens nye kerneopgave?
  22.09.17 Ledelse

  “Tilbage til kerneopgaven” lyder det på de offentlige arbejdspladser. Erkendelsen er til stede: Styringen har taget overhånd, og bureaukraternes egen tilgang er en del af problemet. Der er brug for en ny form for bureaukratisk professionalisme.

 • Effektiv velfærdsproduktion starter med produktive møder
  07.08.17 Ledelse

  Er I for gode til at spilde hinandens tid på møder? Gode møder er essentielle i velfærdsproduktionen. Husk de praktiske greb til mødeledelse - de virker i al deres banalitet.

 • Skal vi mødes i udkanten og tage håbet med hjem?
  19.06.17 Ledelse

  På Folkemødet står de samfundsmæssige problemer i kø - så hvorfor ender det ikke i en stemning af håbløshed? Selv forlader vi Folkemødet grebet af håb og med indtryk af ikke at være alene. Her er vores bud på, hvordan håbet får gode betingelser.

 • Begejstring - er du med i fangelegen?
  21.05.17 Ledelse

  Forandringsledelse er en kampplads - og nu skal vi være begejstret, men er det rimeligt? Der er brug for at arbejde med at mobilisere engagementet.

Kontaktpersoner