Hanne Bak Lumholt ny direktør i COK

1. august satte Hanne Bak Lumholt sig i direktørstolen i COK. Hun kommer fra en stilling som afdelingschef i KL og har et bredt kendskab til kommunale opgaver.

Som afdelingschef i KL har Hanne Bak Lumholt haft ansvaret for at lede og koordinere KLs arbejde med folkeskolereformen. En opgave som indebar et tæt samarbejde med kommuner, uddannelsesinstitutioner, interesseorganisationer og staten om ledelse, udviklings- og kompetenceinitiativer.


COK er kommunernes virksomhed inden for kompetenceudvikling. Som ny direktør i COK får Hanne Bak Lumholt ansvaret for at hjælpe kommunerne med at implementere og gennemføre nuværende og kommende velfærdsreformer. 

Som nogle af den nye direktørs vigtigste opgaver fremhæver COKs formand, Jan Olsen, behovet for kompetenceudvikling, som de mange velfærdsreformer på skole-, beskæftigelses-, børne- og ældreområdet samt det nære sundhedsvæsen skaber.

- De mange velfærdsreformer har skabt nye arbejdsvilkår for titusindvis af kommunale medarbejdere. Det bliver den nye direktørs opgave at understøtte og udvikle læringsforløb, der imødekommer kompetencebehovet hos de kommunale medarbejdere og ledere, som reformerne skaber - både på velfærdsområdet og på det administrative område, understreger Jan Olsen.

Under sloganet ”Vi skaber bevægelse” arbejder COK tæt sammen med politikere, ledere og medarbejdere i landets kommuner. Hanne Bak Lumholt fremhæver kommunernes professionelle og ambitiøse ledere og medarbejdere som motivation for at søge jobbet i COK.

- Kommunernes ledere og medarbejdere er meget ambitiøse og kompetente i samarbejdet og samspillet med borgerne. For at fastholde den relation er det altafgørende, at ny viden, nye færdigheder og nye kompetencer løbende bliver udviklet. I det arbejde har COK en central rolle, som jeg glæder mig til at understøtte og løse sammen med mine nye kolleger, siger Hanne Bak Lumholt.

Emneord: COK, Hanne Bak Lumholt, Ny direktør, Jan Olsen, Kompetenceudvikling
COK på DenOffentlige.dk COK er en aktiv del af den kommunale velfærdsudvikling. COK er kommunernes kompetencecenter i forening, og vores vigtigste opgave er at understøtte kommunernes drift og udvikling gennem kompetence...
Aktivitet: Artikler: 81 | Events: 4 | Kompetenceområder: 2

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 11.10.17 Ledelse
  Seks syddanske kommuner går sammen om ledelsesprogram

  UCL og COK er udpeget til at levere diplomuddannelse til nyansatte ledere på tværs af kommunegrænser.

 • 21.02.17 Ledelse
  Skoleledelse: Behov for målrettet uddannelse

  En COK-undersøgelse peger på, at skoleledernes kerneopgaver har forandret sig så meget, at behovet for at få styrket deres kompetencer peger i flere retninger. En ny og mere praksisnær skolelederuddannelse er i støbeskeen, siger Claus Hjortdal.

 • 16.01.17 Ledelse
  Ny bog om distribueret ledelse: Ingen leder står alene

  Formelle ledere kan ikke tage ansvar for hver eneste handling i en kompleks organisation. Derfor distribueres ledelse i stor stil til medarbejderne, påpeger konsulent i COK,Mai-Britt Herløv Petersen og Susanne Ploug Sørensen i ny bog om emnet.

 • 22.08.16 Velfærd
  Samskabelse - svaret på alt?

  Konference om samarbejdet mellem kommunerne og de frivillige spørger: Hvad er op og ned i samarbejdsmodellerne? Er samskabelse svaret på alt? Hvilken værdi giver samskabelse for kommune, de frivillige og ikke mindst de borgere, som er i fokus?

 • 20.04.15 Politik
  Danmarks største skoleprojekt skydes i gang

  242 skoler, 10.000 fagprofessionelle og 79.000 elever går nu i gang med det største skoleudviklingsprojekt i kølvandet på reformen. Over fire år skal de deltagende kommuner udvikle ny praksis og kunne dokumentere mærkbare forbedringer for elevernes læring og trivsel.

Nyhedsbrevet fra DenOffentlige