Hjælp, jeg skal bruge rådgivning!

Fire nye værktøjer skal gøre det lettere at indkøbe rådgivning i det offentlige.

Indkøb af rådgiverydelser er komplekst, og det kan hurtigt blive en ressourcekrævende affære – både for ordregiver og leverandør – hvis indkøbet ikke overvejes nøje.

Derfor er det også vigtigt, at de nye muligheder i Udbudsloven tages i brug, hvor indkøber eksempelvis ikke er tvunget til at sende opgaven i udbud, såfremt der ikke er klar grænseoverskridende interesse.

Læs mere fra DI - Dansk Industri

Erhvervslivets brancefællesskab, DI, er redaktør for eget indhold på DenOffentlige.

Læs flere historier, forslag og oplæg fra DI her.

Til at hjælpe de offentlige indkøbere har DI Rådgiverne i samarbejde med IKA, Foreningen af Offentlige Indkøbere, udviklet et Udbuds Kit med fire konkrete værktøjer:

Seminar - indkøb under EU’s tærskelværdier
Den 7. februar inviterer DI Rådgiverne og IKA alle offentlige indkøbere til seminar om indkøb under EU’s tærskelværdier. Bliv klogere på, hvornår en opgave har klar grænseoverskridende interesse, og hvordan de nye muligheder for markedsafdækning og dialog anvendes i praksis.

Podcast - køb smartere ind med udbudsloven
Sæt høretelefonerne i, og bliv klogere på mulighederne i Udbudsloven. Hør formand for IKA, Jeanet Vandling og branchedirektør i DI Rådgiverne, Henriette Søltoft i en snak om gode og mindre gode udbudsprocesser.

18 gode råd til indkøb af rådgiverydelser
Få konkrete råd til at få en god udbudsproces. IKA og DI Rådgiverne har listet 18 punkter, som du kan tage udgangspunkt i, næste gang du skal indkøbe analyser, kommunikationskampagner eller andre rådgiverydelser.

Fakta-ark om indkøb under EU’s tærskelværdier
Få et hurtigt overblik over reglerne! Fakta-arket giver dig på én side en guide til reglerne, når du skal købe opgaver under EU’s tærskelværdier. Fakta-arket er godkendt af Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

Læs mere på DI Rådgivernes hjemmeside her.

 

Emneord: Udbud, Indkøb, OPS, Offentligt privat samarbejde, OPS Avisen nr. 2, DI, Dansk Industri, Rådgivning, Udbudslov
Dansk Industri på DenOffentlige.dk Vi arbejder for et åbent og velstående samfund i vækst og balance. Med dette udgangspunkt skal Danmark være verdens mest attraktive land for virksomheder at arbejde i og ud fra. Når virksomheder ...
Aktivitet: Artikler: 159 | Events: 2 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 28.02.17 Ledelse
  Indkøbere: Dialog er en gevinst for alle

  Dialogen mellem leverandører og indkøbere er vigtig for samarbejdet om den offentlige sektors indkøb, siger indkøbernes forening, IKA, efter kritik af foreningens Årskonference.

 • 07.02.17 Politik
  Lejeaftale om Arena Fyn er sandsynligvis i strid med reglerne

  Odense Kommunes tillægsaftale om brugsretten til Arena Fyn fra oktober 2013 er sandsynligvis i strid med reglerne om støtte, fortælle kommunen i en pressemeddelelse.

 • 07.02.17 Infrastruktur
  Helsingør bygger nyt stadion

  ”Det gamle stadion er udtjent og derfor har et stort flertal i byrådet besluttet sig for et nyt stadion på Gl. Hellebækvej, hvor det var vigtigt for os og en stor ambition, at der også bliver taget hensyn til andre idrætsgrene og områdets karakter," siger borgmester Benedikte Kiær.

 • 02.02.17 Ledelse
  DI får anerkendelse for debat om konkurser

  IKA, Foreningen af offentlige indkøbere, tildeler Dialogpris 2017 til Dansk Industri. Prisen går til DI for indsatsen med at fremme en konstruktiv dialog om, hvordan konkurser blandt private leverandører af hjemmepleje kan forebygges og håndteres bedst muligt.

 • 02.02.17 Infrastruktur
  Danmarks første OPP-psykiatri-sygehusbyggeri i Vejle står klar

  Team OPP og Region Syddanmark kan nu indvie det første offentlig-private psykiatri-sygehusbyggeri i Danmark. Byggeriet huser Psykiatrisk Afdeling Vejle samt Børne- og Ungdomspsykiatrisk Ambulatorium Vejle. De nye rammer skal løfte den psykiatriske behandling og bidrage til mere fysisk aktivitet, forebyggelse af tvang og mere inddragelse af patienten.

Nyhedsbrevet fra DenOffentlige