Opret event

IKA LYN - IT-servicekontrakter

  • Hvad: Kursus
  • Hvor: Restaurant Skovkanten, Odensevej 92, 5260 Odense S
  • Startdato: 27.04.17 09:30
Tilmeld

Emne:
Staten bruger ca. 7 mia. kr. om året på it-området, og flere af de it-systemer, som er kritiske for vores samfund, er i dårlig stand. Derfor ligger Ministeren for offentlig innovation, Sophie Løhd, op til, at de mange penge, som staten hvert år bruger på it, skal anvendes bedre.

Du har nu mulighed for at blive klogere på de vigtigste kontraktskabeloner, hosting-kontrakter, IT-driftskontrakter, kontraktgrundlag ved cloud-løsninger og persondata, herunder særligt databehandleraftaler og overførsel af data til tredjelande.

Anskaffelser af IT giver ofte anledning til udfordringer hos offentlige myndigheder og virksomheder. IT-anskaffelser er ofte kostbare – ligesom det er dyrt, når organisationens IT ikke virker og forsinker forretningsgange. Hertil kommer, at der stilles stigende krav til håndtering af persondata.

Kurset sætter deltagerne i stand til at identificere de typiske kontraktretlige og persondataretlige faldgruber ved anskaffelse og implementering af forskellige typer af IT, og kommer med forslag til løsninger heraf.

Program kan findes på ika.dk

Målgruppe:
Offentlige indkøbere og leverandører

Priser ekskl. Moms
IKA medlemmer: 1.980 kr.
Ikke-medlemmer: 2.980 kr.

Undervisere:
Charlotte Kunckel, Specialist advokat, Horten
Andreas Christensen, Partner, Horten

Tid og sted:
Den 27. april 2017 kl. 9.30 til 16.00, hos Restaurant Skovkanten, Odensevej 92, 5260 Odense S

Annonce

Events