Opret event

IKA Webinar: Aktindsigt i udbudssager og bestikkelse af offentligt ansatte

  • Hvad: Webinar
  • Hvor: Bag egen skærm
  • Startdato: 26.04.17 09:00
Tilmeld

Emne:
Aktindsigt i udbudssager og bestikkelse af offentligt ansatte

Tilbudsgivere, der ikke vinder et udbud, søger ofte aktindsigt hos ordregiver - særligt i det vindende tilbud. Aktindsigtsbegæringer i forbindelse med en udbudsforretning behandles efter offentlighedsloven. Bestemmelserne om aktindsigt bygger på et generelt hensyn om åbenhed hos myndighederne og informationsfrihed, men er samtidigt underlagt en række begrænsninger af hensyn til personer og virksomheders fortrolige oplysninger.

Bestikkelse er et højaktuelt tema – særligt set i lyset af de seneste domme vedr. Atea. Straffeloven forbyder bestikkelse modtaget af personer i dansk offentlig tjeneste eller hverv. Som udgangspunkt kan bestikkelse bestå af alle ydelser, der skaber tvivl om, at modtageren udøver sine beføjelser uden at tage hensyn til gavmildheden. Ansvaret for, at bestikkelse ikke forekommer, påhviler den enkelte medarbejder.

På dette webinar ser vi på de regler og faldgruber, som særligt ordregiveren skal være opmærksom på. Vi tager udgangspunkt i praksis både for så vidt angår aktindsigt og bestikkelse.

Oplægsholdere: Andreas Christensen og Mia Anne Gantzhorn er begge advokater hos HORTEN og rådgiver ordregivere, rådgivere og andre virksomheder om udbud.

Målgruppe:
Offentlige Indkøbere og leverandører

Priser ekskl. moms:
IKA medlemmer: 450 kr.
Ikke-medlemmer: Ingen deltagelse

Prisen er for deltagelse pr. skærm. I får altså ét link, men alle, der har lyst, må se med.

Undervisere:
Andreas Christensen, Horten Advokatpartnerselskab
Mia Anne Gantzhorn, Horten Advokatpartnerselskab

Tid og sted:
Den 26. april 2017 kl. 9.00-10.30.

Annonce

Events