Klaus Majgaard forlader forskningen

Klaus Majgaard skifter job igen. Denne gang bliver han højskoleforstander.

Den 1. januar får højskolen i Askov en ny forstander. Det bliver Klaus Majgaard, som har en lang karriere inden for skole. og uddannelsesverdenen.


Det er en højskole med et solidt fundament, som byder den 50-årige københavner velkommen. “Vi bygger på en stærk oplysningstradition, vi har stigende elevtal og en virkelig dygtig medarbejdergruppe, og vi har et fantastisk samspil mellem efterskole og højskole”, siger formanden for Askov Højskole og Efterskole, Erik Nellemann.

“Vi ser frem til, at Klaus Majgaard sammen med lederkolleger og medarbejdere gør endnu mere for, at højskolen fortsat kan udfylde sin livsvigtige rolle i samfundet – nemlig at være et kraftcenter i menneskers udvikling og dannelse.”

Klaus Majgaard arbejder i dag som adjunkt på Copenhagen Business School. Tidligere har han arbejdet med udvikling og dannelsesmiljøer både i kommuner og inden for det frivillige sociale arbejde. Klaus har herunder været leder af Center for frivilligt socialt arbejde, børne- og kulturdirektør i Fredericia og børne- og ungedirektør i Odense.

“Jeg kan simpelthen ikke forestille mig nogen mere vigtig opgave, jeg kunne påtage mig, end at være med til at udvikle højskolen. Lige nu er det formelle uddannelsessystem på vej til at blive meget strømlinet og præstationsorienteret. Det kalder i den grad på højskolen, som på en anden måde kan give tid til kreativitet og fordybelse”, siger Klaus Majgaard.

Klaus flytter ind i forstanderboligen til januar sammen med sin ægtefælle Gunver Majgaard, som er lektor i design af digitale læremilder på SDU. De glæder sig begge til at blive en del af højskolens hverdag.

 

Emneord: Klaus Majgaard, Askov Højskole, 211116, 251116
Gæster på DenOffentlige.dk Redaktionen på DenOffentlige udvælger og prioriterer hver dag indholdet på DenOffentliges forside og temasider. Historier, der ikke har en aktiv bruger som afsender, men som stilles til rådghed...
Aktivitet: Artikler: 1344 | Events: 6 | Kompetenceområder: 8

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Bring en kommentar

KODEKS FOR KOMMENTARER
På DenOffentlige.dk opfordres læserne til at deltage i debatten og kommentere indholdet. Redaktionen har tillid til at debattører udviser god opførsel og ordentlig tale. 
 
I ønsket om en konstruktiv debat forbeholder redaktøren sig ret til at slette en kommentar uden varsel, hvis den:

* Alene kritiserer

* Er skrevet i grimt eller nedladende sprog

* Kommer med åbenlyst absurde angreb eller påstande

* Indeholder injurierende indhold

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 19.01.18 Ledelse
  Kommune tester 31.000 unges forhold til deling af nøgenbilleder

  31.000 unge i alderen 16-24 år bliver nu bedt om at svare på spørgsmål om, hvad de mener om eks. hævnporno, deling af nøgenbilleder og profilhacking i Odense Kommune. Resultaterne af spørgeskemaundersøgelsen skal bruges til indsatser, som kan give de unge en sund digital adfærd, hvor de tænker over konsekvenserne, inden de trykker på del-knappen.

 • 12.01.18 Ledelse
  Husk de nye takster, når du udbetaler løn i 2018

  Har du ansatte på lønningslisten, er der en række ting, du skal være opmærksom på ved årsskiftet. Som det er tilfældet hvert år, er der en stribe takster, der ændrer sig i det nye år. Du skal også være sikker på at få placeret feriepengene rigtigt.

 • 20.11.16 Infrastruktur
  Offentlige byggeregler skal modnes til mere OPP

  Bygningsreglementet for et omfattende gennemsyn for at luge ud i unødvendige og forældede regler, lyder det fra transport- og bygningsministeren.

 • 01.02.12 Ledelse
  Majgaard stopper som kommunaldirektør i Furesø

  Klaus Majgaard forlader posten som kommunaldirektør i Furesø Kommune med udgangen af februar måned. Det er blandt andet drømmen om at være med til at udvikle styringen i den offentlige sektor, der trækker.

 • 25.01.12 Ledelse
  Kommunaldirektør og forsker: Medbestemmelse betaler sig

  Medbestemmelse for de ansatte giver mere rationelle beslutninger på arbejdspladserne. Idéer og nytænkning trives bedre blandt medarbejdere med indflydelse. Sådan lyder det fra Furesøs kommunadirektør og en forsker. De er ikke i tvivl: Medbestemmelse betaler sig.

Nyhedsbrevet fra DenOffentlige