Pressefoto: Thomas Busk

Mikkel Hemmingsen stopper i Københavns Kommune

Mikkel Hemmingsen har meddelt overborgmester Frank Jensen, at han fratræder sin stilling som administrerende direktør i Økonomiforvaltningen

Mikkel Hemmingsen skal være administrerende direktør i Sund & Bælt Holding A/S. 

Mikkel Hemmingsen fratræder sin stilling medio september.


Overborgmester Frank Jensen siger:

”Jeg vil gerne sige stor tak til Mikkel Hemmingsen for på kort tid at have sat gang i en markant og positiv udvikling af Økonomiforvaltningen. Mikkel Hemmingsen har med succes stået i spidsen for at samle Økonomiforvaltningens enheder og sikre en mere effektiv forvaltning. Samtidig har han med Københavns Kommunes nye investerings- og innovationspulje været med til at sikre langsigtede investeringer i nye, smarte velfærdsløsninger. Det er der brug for i en tid, hvor København vokser betydeligt, og hvor byens kernevelfærd skal bevares og udvikles inden for de eksisterende budgetter. Det ærgrer mig, at vi allerede nu skal sige farvel til Mikkel Hemmingsen, men jeg ønsker ham et stort tillykke med hans nye arbejdsliv i Sund & Bælt”.

Om sit jobskifte siger Mikkel Hemmingsen:

”Det har været en rigtig spændende tid for mig i Københavns Kommune, og det har været imponerende at opleve den energi, der har været til at realisere de politiske mål for København. På kort tid er vi kommet langt med at eksekvere Økonomiforvaltningens strategi, der adresserer byens udfordringer og ambitioner både på tværs af kommunen og eksternt. Jeg vil gerne rette en særlig tak til overborgmester Frank Jensen for et godt samarbejde og til Økonomiforvaltningens medarbejdere for deres store engagement. Jeg ville gerne have fortsat rejsen med København, men fik en unik mulighed jeg har valgt at sige ja til. Det er med stor optimisme på byens og Økonomiforvaltningens vegne, at jeg forlader det stærke hold, der fortsat vil bringe København fremad”.

Direktør i Økonomiforvaltningen Søren Tegen Pedersen konstitueres i stillingen som administrerende direktør i Økonomiforvaltningen, og der indledes nu en ansættelsesproces, hvor stillingen slås op. 

Emneord: Mikkel Hemmingsen, Københavns Kommune, Topledere, Kommunaldirektører, Navne 0716
Københavns Kommune på DenOffentlige.dk Københavns Kommune
Aktivitet: Artikler: 57 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Bring en kommentar

KODEKS FOR KOMMENTARER
På DenOffentlige.dk opfordres læserne til at deltage i debatten og kommentere indholdet. Redaktionen har tillid til at debattører udviser god opførsel og ordentlig tale. 
 
I ønsket om en konstruktiv debat forbeholder redaktøren sig ret til at slette en kommentar uden varsel, hvis den:

* Alene kritiserer

* Er skrevet i grimt eller nedladende sprog

* Kommer med åbenlyst absurde angreb eller påstande

* Indeholder injurierende indhold

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 14.09.17 Infrastruktur
  Her er vinderne på boligmarkedet

  En opgørelse over hussalget i de seneste 25 år viser, at der er store forskelle på, i hvilke kommuner den årlige fortjeneste har været størst for dem, der solgte i 2016. I top 10 finder vi både Lolland, Rødovre og Samsø.

 • 19.04.17 Velfærd
  København: Markerer 10 år med kræftcenter

  Hvert år bliver omkring 1000 københavnere henvist til Center for Kræft & Sundhed København, som er blandt de førende i Danmark inden for kommunal kræftrehabilitering. I denne uge er det 10 år siden, at centret slog dørene op for første gang.

 • 07.04.17 Bæredygtighed
  Fire gange hyldest til godt sprog

  Sprogprisen.dk 2017 gik til Domstolsstyrelsen, Gentofte Hospital, Nordsjællands Politi og Københavns Kommune

 • 01.03.17 Politik
  Seksbyerne til Folketinget: Giv kommunerne frie hænder

  Beskæftigelsesområdet har brug for en gennemgribende forenkling, hvis kommunerne skal levere en hurtig og effektiv indsats. Så enkelt er budskabet, når Aarhus og resten af 6-byerne onsdag d. 1. marts har foretræde for Folketingets beskæftigelsesudvalg.

 • 16.01.17 Politik
  Borgmester: Medarbejdere skal selv bestemme deres arbejdstid

  ”Vi er i forskellige livssituationer på forskellige tidspunkter i vores liv, og det smitter naturligt af på, hvor meget vi har mulighed for eller lyst til at arbejde. Det skal en arbejdsplads kunne imødekomme,” siger Ninna Thomsen, der er sundheds- og omsorgsborgmester i Københavns Kommune.

Nyhedsbrevet fra DenOffentlige