Norddjurs Kommune

Norddjurs Kommune

Torvet 3, 8500 Grenaa

Telefon: 8959 1000 Website: www.norddjurs.dk E-mail:

Norddjurs Kommune

Navne

 • Norddjurs henter ny direktør i Herning
  01.03.17 Ledelse

  Lotta Sandsgaard bliver ny miljø-og kulturdirektør i Norddjurs Kommune.

 • Stærkt hold er sat på arbejdsmarkedsområdet i Norddjurs Kommune
  29.04.15 Ledelse

  Et stærkt hold er nu sat på arbejdsmarkedsområdet i Norddjurs Kommune med ansættelse af to nye chefer - en for henholdsvis ressource og udvikling samt en chef for borgerservice og udbetaling.

 • Ny sekretariatschef for velfærdsforvaltningen
  21.03.13

  Det blev den 31-årige Anders Blæsbjerg Baun, som pr. 1. maj 2013 bliver sekretariatschef i velfærdsforvaltningen i Norddjurs Kommune.

 • Helle Støve ny myndighedschef i Norddjurs Kommune
  30.11.12

  Helle Støve tiltræder som Norddjurs Kommunes nye myndighedschef d. 1. januar 2013. Hun kommer fra en stilling som visitationschef i Holstebro Kommune. Videreudvikling og styrkelse af et stort, sammenhængende myndighedsområde med en endnu mere koordineret sagsbehandling er noget af det, Helle Støve ser frem til at arbejde med i sit kommende job som myndighedschef i Norddjurs Kommune.

 • Årets frivillig blev Karen Margrethe Fogh Nielsen fra Nørre Djurs Håndboldklub.
  28.11.12

  Stort fremmøde til frivilligdag Knap 120 personer mødte op til frivilligdagen d. 26. november, som i år fandt sted i Grenaa Idrætscenter. Her uddelte borgmester Jan Petersen diplom, buket samt pæne ord til årets frivillig, som denne gang blev Karen Margrethe Fogh Nielsen, formand for Nørre Djurs Håndboldklub siden 1988 og en aktiv ildsjæl i sit lokalmiljø.

 • Kim Kofod Hansen til Norddjurs
  28.09.12

  Kim Kofod Hansen bliver Norddjurs Kommunes nye udviklingsdirektør. Han glæder sig til at forløse kommunens potentialer for vækst.

 • Anders Brinch Larsen stopper i Norddjurs
  24.05.12

  Norddjurs Kommunes servicedirektør Anders Brinch Larsen fratræder sin stilling med virkning fra d. 1. juni 2012.

Cases

 • Fritidspas giver adgang til fællesskab
  12.12.12

  Et aktivt fritidsliv rummer mange potentialer for børn og unge. Det giver adgang til at deltage i sociale fællesskaber og netværk og fremmer generel sundhed og trivsel.

Pressemeddelelser

 • Et naturligt vitamin-kick
  19.10.12

  Du har sikkert prøvet at vende hjem med fornyet energi efter en dejlig dag i naturen. Har du nogensinde tænkt over, hvad det var, der var så velgørende? Var det den friske luft, det smukke landskab? Freden? De nye uventede indtryk? At du fik ny viden? Eller var det at bruge kroppen på en ny måde? Norddjurs Kommune vil gerne invitere dig til at komme med forslag til friluftsaktiviteter, der gør det muligt for dig og andre at opleve eller være i naturen på en ny måde.

 • Styrket indsats for rent drikkevand i Norddjurs
  04.10.12

  Naturstyrelsen har netop besluttet at bevilge næsten 1 million kroner til Norddjurs Kommunes arbejde med grundvandsbeskyttelse omkring drikkevandsboringer, der er truet af forurening.

 • Unge sætter ”Livet på spil”
  03.10.12

  Forumteater for hundredevis af unge i Østjylland Livet bliver sat i spil, når Kulturring Østjylland skyder sit stort anlagte teaterprojekt i gang. I løbet af 7 uger vil forestillingen "Livet på spil" blive spillet knap 70 gange men ikke to forestillinger vil være helt ens. Norddjurs kommune afvikler projektet fra den 4. oktober til den 11. oktober.

 • Region Midt får den kommunale sygepleje ind under huden
  03.09.12

  På initiativ fra Nord- og Syddjurs Kommuner er der indledt et utraditionel samarbejde med Region Midt omkring en fælles uddannelsesindsats for sygeplejen, så der i kommunerne efteruddannes sygeplejersker.

Kontaktpersoner

 • Mathilde Loft Nørgaard