Ny velfærdsdirektør til Fredericia

Fredericia Kommune har hentet ny velfærdsdirektør i Aarhus Kommune

Den 38-årige kandidat i statskundskab har siden 2007 gjort lynkarriere i Aarhus Kommune, hvor hun senest har været ansvarlig for sundhedsområdet.

”Jeg er meget glad for, at vi kan tiltrække en så stærk profil som Annemarie. Vi får en ny velfærdsdirektør, som i den grad kender sit område i detaljen og som samtidig har vist, at hun kan tænke nyt og udvikle velfærden i en moderne kommune. Jeg er sikker på, at Annemarie kan være med til at skabe endnu bedre velfærd for og sammen med Fredericias borgere”, siger borgmester Jacob Bjerregaard.

Som velfærdsdirektør  i Fredericia Kommune skal Annemarie Zacho-Broe stå i spidsen for at udvikle fredericianernes velfærd.
 
”Fredericia har før vist, at de går forrest på velfærdsområdet blandt andet med ’Længst muligt i eget liv’. Vi skal sikre fortsat udvikling af velfærdsområdet ved at skabe bæredygtige løsninger i fællesskab mellem kommunens ansatte, politikere, frivillige og ikke mindst borgerne selv. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang med arbejdet, ” siger Annemarie Zacho-Broe.

En af de vigtigste udviklingsopgaver for den nye velfærdsdirektør bliver Fredericia Kommunes nye Sundhedshus, der har til huse på det tidligere Fredericia Sygehus. I samarbejde med Region Syddanmark, private sundhedsudbydere og frivillige- og patientforeninger, skal hun være med til at skabe Danmarks bedste sundhedshus.

Annemarie Zacho-Broe er gift og har tre børn. Hun tiltræder som velfærdsdirektør i Fredericia Kommune den 1. februar 2017. 

 

Emneord: Velfærdsdirektør, Annemarie Zacho-Broe, Fredericia Kommune, Aarhus Kommune, Kommunaldirektører, 050117
Fredericia Kommune på DenOffentlige.dk Fredericia Kommune
Aktivitet: Artikler: 8 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Bring en kommentar

KODEKS FOR KOMMENTARER
På DenOffentlige.dk opfordres læserne til at deltage i debatten og kommentere indholdet. Redaktionen har tillid til at debattører udviser god opførsel og ordentlig tale. 
 
I ønsket om en konstruktiv debat forbeholder redaktøren sig ret til at slette en kommentar uden varsel, hvis den:

* Alene kritiserer

* Er skrevet i grimt eller nedladende sprog

* Kommer med åbenlyst absurde angreb eller påstande

* Indeholder injurierende indhold

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 12.06.17 Politik
  Tolv danske kommuner i Global Parliament of Mayors

  12 østjyske borgmestre i Business Region Aarhus indtræder som de første danske borgmestre i Global Parliament of Mayors - en international interesseorganisation, som består af borgmestre verden over.

 • 08.05.17 Velfærd
  Aarhus største plejehjemsfirma går konkurs

  Aarhus Kommune gør alt for at hjælpe berørte borgere, efter at hjemmehjælpsfirmaet Hjemmehjælpen A/S er gået konkurs. Rådmand vil have speedet op på ældreministerens initiativer, som skal skabe større tryghed for de ældre.

 • 01.03.17 Politik
  Seksbyerne til Folketinget: Giv kommunerne frie hænder

  Beskæftigelsesområdet har brug for en gennemgribende forenkling, hvis kommunerne skal levere en hurtig og effektiv indsats. Så enkelt er budskabet, når Aarhus og resten af 6-byerne onsdag d. 1. marts har foretræde for Folketingets beskæftigelsesudvalg.

 • 23.02.17 Velfærd
  Aarhus laver ny organisering af handicap-området

  Indsatsen for voksne med handicap skal organiseres på en ny måde i Aarhus Kommune. Rådmand Thomas Medom har besluttet at oprette fire borgercentre, der skal fungere som lokale kraftcentre for handicapindsatsen i henholdsvis Aarhus Syd, Vest, Nord og Midt. Beslutningen træffes på baggrund af 68 høringssvar fra borgere, pårørende og organisationer.

 • 05.12.16 Velfærd
  Ny europæisk titel til Aarhus: Bliver frivillighovedstad i 2018

  Smilets by er på konference i London kåret til Europæisk Frivillighovedstad 2018. Det er med til at hæve barren, siger viceborgmester.

Nyhedsbrevet fra DenOffentlige