PlanMiljø

PlanMiljø

Ellevej 5, Østrup, 3670 Veksø

Telefon: +45 46 76 24 00 Website: http://planmiljoe.dk/ E-mail:

Vi skaber bæredygtig omstilling – fra tanke til handling

PlanMiljø er et konsulentfirma, der yder virksomheder, organisationer og offentlige myndigheder bistand inden for bæredygtig udvikling og miljøplanlægning. Blandt vores kerneområder er rådgivning inden for grøn strategiudvikling, grønne forretningsmodeller, cirkulær økonomi og ressourceoptimering, offentlige grønne indkøb, bæredygtig mode og tekstiler, reduktion af madspild, udvikling og implementering af miljøprogrammer samt certificeringer og miljømærkning. 

Ud over en fast kundeskare blandt danske ministerier, kommuner og virksomheder har PlanMiljø gennemført projekter i mere end 60 lande for bl.a. Danida, EU, SIDA, Verdensbanken, FN samt udenlandske myndigheder og virksomheder.

PlanMiljø huser Sekretariat for Grønne Indkøb og er ansvarlig for drift og udvikling af Forum for Bæredygtige Indkøb samt Partnerskab for Offentlige Grønne Indkøb.

PlanMiljø blev etableret i 1990. Vi holder til i smukke omgivelser i Østrup på et lille økologisk landbrug fra 1600. PlanMiljø har 15 medarbejdere.

Læs mere om virksomheden på vores hjemmeside.

Har du spørgsmål omkring vores ydelser eller andre forespørgsler, er du altid velkommen til at kontakte os.

 

Artikler

  • Cirkulær økonomi – tid til at tage fat
    20.06.17 Bæredygtighed

    Mens regeringens Advisory Board for cirkulær økonomi præsenterede deres anbefalinger, mødtes 1500 changemakers til World Circular Economy Forum i Helsinki. Trods de engelske låneord viste WCEF, at cirkulær økonomi ikke bare er endnu et buzzword.