Startskuddet

Startskuddet

Gl. Præstøvej 6, 4735 Mern

Telefon: 55930305 Website: startskuddet.dk E-mail:

Startskuddet er et helhedsorienteret socialpædagogisk og socialpsykiatrisk behandlingstilbud for børn og unge fra 12 år og opefter samt uledsagede flygtningebørn og unge over 18. Startskuddet koncernen er fondsejet og råder over flere botilbud, skoler og dagsaktivitetstilbud, hvor kernen i det pædagogiske behandlingsarbejde er at sætte mennesket i centrum.

Blogs

 • Psykiatriens indiskretioner
  17.02.17 Velfærd

  Forståelsen for diskretion er uden tvivl til stede i sundhedsvæsenet, men spørgsmålet er, om der alle steder er ressourcer nok til at efterleve det. For det er ikke kun hos kræftpatienter, at filmen knækker.

 • At slå ihjel med en kuglepen
  18.01.17 Velfærd

  Et knivforbud rettet mod psykisk syge kan meget vel vise sig at være dræbende. Der er brug for nytænkning frem for nye forbud.

 • Kan man fange et svar?
  08.01.17 Velfærd

  Kommunernes overbebyrdede sagsbehandlere skifter sager eller job så ofte, at det svarer til, at den enkelte bruger får ny sagsbehandler hvert halve år. Jeg håber, det vil få opmærksomhed i det kommende afbureaukratiserings-udvalg.

 • Hjælp til udsatte borgere er i konkurrence med snerydning og julepynt
  29.11.16 Velfærd

  Hvis man er født med nedsat nyrefunktion, er der hjælp fra regionens sundhedsbudget, men vokser man op hos en forælder med nedsat forældrefunktion, er man overladt til kommunens trængte økonomi i konkurrence med snedrydning, ældrepleje, julepynt osv.