Stor interesse for nyt ambulancefirma

Mange syddanskere vil gerne arbejde for hollandske Bios, der fra 1. september 2015 skal overtage al ambulancekørsel i Region Syddanmark fra Falck.

Foreløbigt har over 600 interesserede meldt sig til de to informationsmøder, der afholdes i den kommende uge.

Det skriver DR Syd i dag.

Hos Bios er man derfor ikke bange for, at det bliver svært at besætte stillingerne, siger direktør i Bios Danmark, Morten Hansen.

- Der er jo ikke mange ledige stillinger derude. Og vi skal i princippet bruge dem, der er til rådighed. Jeg har en stor tillid og en rigtig god mavefornemmelse i forhold til den virksomhed, som vi er ved at stable på benene, siger Morten Hansen til DR Syd.

Tidligere har der ellers været spekuleret i, hvorvidt det overhovedet ville være muligt for Bios at besætte alle stillingerne.

Falcks tillidsmand for ambulanceførerne i Region Syddanmark, Kim Sørensen, har nemlig sagt, at det var tvivlsomt, om de tidligere falckansatte ville søge job hos Bios. Men det er der altså noget, der tyder på, at de gerne vil alligevel, siger Morten Hansen.

- Jeg er ikke i tvivl om, at der dukker et stort antal falckreddere op til vores informationsmøder. Jeg har fået tilkendegivelser fra en del af dem allerede. Jeg ved, at der er mange af dem, der arbejder hos Falck, siger han.

Emneord: BIOS, Ambulancekørsel, Falck, Region Syddanmark
Gæster på DenOffentlige.dk Redaktionen på DenOffentlige udvælger og prioriterer hver dag indholdet på DenOffentliges forside og temasider. Historier, der ikke har en aktiv bruger som afsender, men som stilles til rådghed...
Aktivitet: Artikler: 983 | Events: 6 | Kompetenceområder: 8

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Bring en kommentar

KODEKS FOR KOMMENTARER
På DenOffentlige.dk opfordres læserne til at deltage i debatten og kommentere indholdet. Redaktionen har tillid til at debattører udviser god opførsel og ordentlig tale. 
 
I ønsket om en konstruktiv debat forbeholder redaktøren sig ret til at slette en kommentar uden varsel, hvis den:

* Alene kritiserer

* Er skrevet i grimt eller nedladende sprog

* Kommer med åbenlyst absurde angreb eller påstande

* Indeholder injurierende indhold

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 02.02.17 Infrastruktur
  Danmarks første OPP-psykiatri-sygehusbyggeri i Vejle står klar

  Team OPP og Region Syddanmark kan nu indvie det første offentlig-private psykiatri-sygehusbyggeri i Danmark. Byggeriet huser Psykiatrisk Afdeling Vejle samt Børne- og Ungdomspsykiatrisk Ambulatorium Vejle. De nye rammer skal løfte den psykiatriske behandling og bidrage til mere fysisk aktivitet, forebyggelse af tvang og mere inddragelse af patienten.

 • 08.12.16 Velfærd
  Region Syddanmark i den absolutte europæiske elite inden for sund og aktiv aldring

  Flere års målrettet satsning og indsats inden for sundheds- og velfærdsinnovation placerer Region Syddanmark i en international elite. Det vil betyde nye arbejdspladser i regionen, lyder det fra udvalgsformand.

 • 11.02.16 Politik
  Folketinget vedtager strammere regler for private ambulancer

  Reglerne for private ambulancetjenester bliver nu strammet, så firmaerne fremover skal leve op til samme krav, som de firmaer, der kører ambulancer for det offentlige sundhedsvæsen. Det ligger fast, efter Folketinget i dag har vedtaget et lovforslag fremsat af sundhedsministeren.

 • 09.02.16 Politik
  Sønderjyske borgmestre står sammen om sygehus

  Borgmestrene i fire sønderjyske kommuner sender fælles høringssvar til Region Syddanmark om besparelserne på sundhedsområdet. De vil bl.a. redde Tønder Sygehus.

 • 21.01.16 Politik
  Byråd går på gaden i kampen for Middelfart Sygehus

  TIL KAMP MOD SPAREPLAN: Grænsen for centralisering er nået, mener borgmester Steen Dahlstrøm. Lørdag den 23. januar går han og kollegerne på gaden flere steder i kommunen for at samle underskrifter ind imod Region Syddanmarks spareplaner for Middelfart Sygehus. Et samlet byråd kalder planerne for ’penge ud af vinduet’.

Nyhedsbrevet fra DenOffentlige