SUS og Social+ fusionerer

SUS' selvstændige afdeling for sociale opfindelser Social+ fusionerer med SUS.

Langtidsledige tager teten i Aarhus, Comeback Industries, Læs for Livet  og ULF Ferie - Pædagogfrit rejsebureau. Det er nogle af de initiativer Social+ har været med til at udvikle.

Socialt Udviklingscenter SUS - deler historier på DenOffentlige

Læs mere fra Socialt Udviklingscenter SUS. Det er gode cases og tankevækkende historier lige her.

Social+ har gennem fem spændende år været en markant aktør på feltet omkring sociale opfindelser, eksperimenter og innovationer.

Social+ har gennem årene udviklet en række nye metoder og konkrete redskaber til at arbejde med social innovation. Og de har i perioden hjulpet mange projekter fra idé til realisering.

Aktiveteterne fortsætter
Social+ har hidtil været en selvstændig del af Socialt Udviklingscenter SUS, understøttet af en fire-årig bevilling fra VELUX FONDEN. Med virkning fra den 1. februar 2017 fusionerer Social+ med SUS, hvilket betyder, at alle Social+ aktiviteter og ydelser fremover vil være en del af SUS’ tilbud til samarbejdspartnere.

Vi ser frem til det fortsatte samarbejde og opfordrer Social+’ venner, samarbejdspartnere til fremover at følge med i vores arbejde for udsatte mennesker på SUS' hjemmeside og sociale medier.
 

Læs mere om vores arbejde med sociale eksperimenter og opfindelser

Emneord: Fusionering, Socialt Udviklingscenter SUS, Socialøkonomi, 020217
Socialt Udviklingscenter SUS på DenOffentlige.dk Socialt Udviklingscenter SUS arbejder med social innovation og sociale opfindelser. Vi udvikler og samarbejder om projek­ter og indsatser, der er med til at skabe bedre livsvilkår for socialt uds...
Aktivitet: Artikler: 56 | Events: 20 | Kompetenceområder: 7

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 02.02.17 Ledelse
  DI får anerkendelse for debat om konkurser

  IKA, Foreningen af offentlige indkøbere, tildeler Dialogpris 2017 til Dansk Industri. Prisen går til DI for indsatsen med at fremme en konstruktiv dialog om, hvordan konkurser blandt private leverandører af hjemmepleje kan forebygges og håndteres bedst muligt.

 • 02.02.17 Infrastruktur
  Danmarks første OPP-psykiatri-sygehusbyggeri i Vejle står klar

  Team OPP og Region Syddanmark kan nu indvie det første offentlig-private psykiatri-sygehusbyggeri i Danmark. Byggeriet huser Psykiatrisk Afdeling Vejle samt Børne- og Ungdomspsykiatrisk Ambulatorium Vejle. De nye rammer skal løfte den psykiatriske behandling og bidrage til mere fysisk aktivitet, forebyggelse af tvang og mere inddragelse af patienten.

 • 27.10.16 Velfærd
  Nye film fra Storbylandsbyen: Fællesskab på tværs

  Storbylandsbyen i Aarhus bringer folk med forskellige talenter og udfordringer sammen. Mød nogle af pionererne i filmene her. De er tænkt inspiration til kommuner og boligselskaber, der har lyst til at etablere lignende boligområder.

 • 25.09.16 Velfærd
  Handicap og seksualitet: Hvordan støtter man som professionel

  Nyt inspirationskatalog giver bud på, hvordan fagpersoner kan yde støtte til, at mennesker med svære handicap kan udleve deres seksualitet.

 • 06.08.16 Velfærd
  11 anbefalinger fra Storbylandsbyen i Aarhus

  Partnerne bag Storbylandsbyen i Aarhus har samlet 11 anbefalinger til kommuner, boligselskaber og kommende beboere, som har lyst til at etablere en lignende storbylandsby med vægt på inklusion og fællesskab.

Nyhedsbrevet fra DenOffentlige