Thomas Birk Kristiansen

Thomas Birk Kristiansen

Peblinge Dosseringen 20 3 tv, 2200 København N

Telefon: +4561601234 E-mail:

Jeg er praktiserende læge i Ishøj, i en kompagniskabspraksis, vi er 3 læger, der sammen ejer klinikken.

Søn på 21 år fra et tidligere ægteskab, og bor på Nørrebro, København med min kæreste. 
 
Formand for Patientdataforeningen, en forening som blev stiftet i forbindelse med DAMD skandalen for at sikre danskerne gennemsigtighed, sikkerhed og selvbestemmelse over egne sundhedsdata. 
 
Jeg var meget aktiv i forbindelse med sletningen af DAMD, hvor han blandt andet politianmeldte Region Syddanmark, og med Patientdataforeningen siden vandt retssager vdr. DAMD over Kulturministeren og Rigsarkivaren både i Københavns Byret og ved Landsretten. 
 
Valgt til Praktiserende Lægers Organisations (PLO) og Dansk Selskab for Almenmedicins (DSAM) repræsentantskaber.
 
Har tidligere arbejdet i det private erhvervsliv som medicinsk direktør blandt andet med lægemiddelafprøvning og vacciner.

Og nu blogger jeg og er freelance journalsit for DenOffentlige.

 

Blogs

 • Sundhedsvæsnets IC4-tog til 3 mia: Nu ansættes der klikkere til Sundhedsplatformen
  20.04.17 Infrastruktur

  En kritisk analyse af Sundhedsplatformen peger på, at politikerne skal kigge på projektet inden det bliver en fatal skandale. Læge Thomas Birk Kristiansen ser på baggrunden for uroen omkring investeringen på 3 milliarder kroner i Region Hovedstadens og Region Sjællands Sundhedsplatform. Seneste udvikling er, at Rigshospitalet har ansat studerende som "klikkere" og indkøbt "fodmus".

 • Lykkepiller virker måske lidt alligevel
  07.03.17 Velfærd

  For lidt over en måned siden kunne man i medierne læse at lykkepiller ikke virker, det havde et stort danske studie vist. Men måske er det hele lidt mere komplekst og det ser faktisk ud som om studiet viser en lille effekt af lykkepiller

 • Sundhedsplatformen ligner en IT-katastrofe under opsejling.
  27.02.17 Infrastruktur

  Sundhedsplatformen (SP), en elektronisk patientjournal til 3 milliarder kroner, er plaget af problemer, der næppe løses med tiden, da de er grundlæggende for SP. Situationen forværres af en nærmest hasarderet implementering og en IT-katastrofe truer.