Opret event

God skoleledelse – gør en forskel

  • Hvad: Konference
  • Hvor: Odense
  • Startdato: 12.06.17 09:30
Regeringen og KL’s arbejdsgruppe har netop offentliggjort en rapport med anbefalinger til en ny skolelederuddannelse. Vil du høre mere? Så kom med på konference i Odense den 12. juni, hvor undervisningsminister Merete Riisager og Jan Olsen, formanden for arbejdsgruppen, giver deres bud på fremtidens skoleledelse. 
 
At stå i spidsen for en folkeskole er måske én af de vigtigste, men også sværeste ledelsesudfordringer, man kan give sig i kast med. Vigtigst, fordi det er her fremtidens generationer, som skal sikre nationens fortsatte velstand og fremgang, formes og udvikles. Sværest, fordi forventningerne – fra politikere til borgere – konstant er stigende, og fordi kerneopgaven – elevens læring og trivsel – ganske enkelt er uhyre vanskelig.
 
Derfor inviterer vi landets skoleledelser til konference, hvor vi præsenterer nye perspektiver på fremtidens skoleledelse og giver konkrete bud på, hvordan du som skoleleder lykkes med at lede fremtidens folkeskole.
 
Kom til Odense den 12. juni 2017
På dagen kan du bl.a. få indblik i de anbefalinger til en ny skolelederuddannelse, som udvalget om fremtidens uddannelsestilbud til skoleledere har givet. Anbefalingerne indgår i Ledelseskommissionens arbejde og ventes at påvirke efteruddannelsen af ikke bare skoleledere, men af ledere på hele 0-18 års området og på andre fagområder.
 
På konferencen reflekterer en række centrale aktører på anbefalingerne, og du får viden om aktuelle ledelsesbehov i folkeskolen og på 0-18 årsområdet. I paneldebatten får du selv mulighed for at stille spørgsmål og præge debatten om fremtidens skoleledelse, og under de tre temamøder kan du få inspiration til ledelse af digitalisering eller ledelse af resultatbaseret styring, eller du kan høre, hvordan man arbejder strategisk med læringsledelse i et samlet skolevæsen.
 
På konferencen kan du bl.a. opleve:
Merete Riisager, undervisningsminister (LA)
Jane Jegind, rådmand i Odense (V) og medlem af KL’s Børne- og Kulturudvalg
Jan Henriksen, formand for Børne- og Kulturchefforeningen
Claus Hjortdal, formand for skolelederforeningen
Eva Munck, formand for BUPL's Lederforening
 
Tre for to-rabat
I anledning af rapportens offentliggørelse introducerer vi en kollegarabat. Hvis I tilmelder to personer fra samme arbejdsplads (skole eller forvaltning), kan I tage en tredje person med helt gratis.
 
Konferencen udbydes af COK i samarbejde med KL, Børne- og Kulturchefforeningen, Skolelederforeningen, KORA og EVA. 
 
Fremtidens skoleledelse afholdes i Odense den 12. juni 2017 og koster 1.795,- kr. ekskl. moms.

 

Annonce

Events