V-politiker skifter parti efter to måneders tilnærmelser fra LA

Byrådsmedlem fra Furesø har valgt at droppe Venstre og melde sig ind i Liberal Alliance, der får sit første byrådsmedlem i kommunen.

Venstres byrådsgruppe i Furesø har mistet et af sine medlemmer efter Ole Frederik Holleufer er skiftet til Liberal Alliance. Holleufer har været valgt for Venstre siden 2010 og været medlem af Venstre siden 2006.


 "Jeg har personligt flyttet mig tættere på Liberal Alliances politik. Der er brug for et stærkere alternativ til det mangeårige socialdemokratiske styre i Furesø Kommune, og det vil jeg gerne være med til at markere", siger Ole Holleufer til Furesø Avis om sin beslutning.

Det er ifølge avisen Liberal Alliances lokalformand, Arne Rask, der har kontaktet V-politikeren og overbevist ham om at skifte parti. 

"Jeg fornemmede, at Ole havde en positiv tilgang til Liberal Alliance og vores politik og efter en proces på et par måneder, hvor vi har talt frem og tilbage om mulighederne, besluttede Ole sig heldigvis for at sige ja", fortæller den lokale LA-formand til Furesø Avis.

Venstres gruppeformand, Gustav Juul, ærgrer sig over tabet som barberer byrådsgruppen ned til fire medlemmer. 

"Det er da et stort tab for Venstre, men til gengæld er det en gevinst for Liberal Alliance. Jeg kender Ole som en flittig og engageret lokalpolitiker, og jeg glæder mig over, at han bliver i den borgerlige lejr", siger Gustav Juul til Furesø Avis.

 

 

Emneord: Ole Holleufer, Venstre, Furesø Kommune, 050117
Den Offentlige på DenOffentlige.dk Du er DenOffentlige!...
Aktivitet: Artikler: 174 | Events: 2

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Bring en kommentar

KODEKS FOR KOMMENTARER
På DenOffentlige.dk opfordres læserne til at deltage i debatten og kommentere indholdet. Redaktionen har tillid til at debattører udviser god opførsel og ordentlig tale. 
 
I ønsket om en konstruktiv debat forbeholder redaktøren sig ret til at slette en kommentar uden varsel, hvis den:

* Alene kritiserer

* Er skrevet i grimt eller nedladende sprog

* Kommer med åbenlyst absurde angreb eller påstande

* Indeholder injurierende indhold

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 27.06.17 Politik
  Her er de 44 frikommuner - i otte netværk

  Regeringen har udpeget otte frikommunenetværk, der består af i alt 44 forskellige kommuner. De får i de næste fire år frihed til at afprøve nye ideer og løsninger i praksis.

 • 03.06.16 Politik
  Bredt forlig om gymnasiereform

  Reform af de gymnasiale uddannelser vil ruste Danmarks studenter til at møde de krav, der venter dem i deres videre uddannelse og tilværelse, og på et arbejdsmarked, der fremover stiller endnu større krav til den enkelte. Hent aftale teksten her.

 • 19.04.16 Velfærd
  Ny kulturaftale i hovedstadsområdet

  15 hovedstadskommuner er gået sammen om Kulturmetropolen.

 • 06.10.15 Politik
  DOKUMENTATION: Her er Løkkes åbningstale

  Her er Statsminister Lars Løkke Rasmussens (V) første åbningstale i hans anden regeringsperiode.

 • 19.12.13 Politik
  Ny sygedagpengemodel forhandlet på plads

  Alle sygemeldte får økonomisk tryghed under hele sygdomsforløbet. Indsatsen for sygemeldte bliver derudover fremrykket, forbedret og målrettet syge borgere med størst behov. Det er hovedindholdet i en bred politisk aftale om en ny sygdagpengemodel, som regeringen i dag har indgået med Venstre, Dansk Folkeparti, Det Konservative Folkeparti og Liberal Alliance.

Nyhedsbrevet fra DenOffentlige