DI direktør bliver vicedirektør i styrelse

Mette Rose Skaksen forlader DI Service til fordel for stilling som vicedirektør i Konkurrence og Forbrugerstyrelsen.

Mette Rose Skaksen, der i dag er branchedirektør hos Dansk Industri, er ansat som vicedirektør i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen. Hun tiltræder stillingen senest den 1. juli 2017. 

I Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen vil Mette Rose Skaksen blandt andet beskæftige sig med områderne forbrugerpolitik og offentlig konkurrence.

Mette Rose Skaksen er uddannet cand. oecon ved Århus Universitet og har en ph.d fra samme sted. Siden 2002 har Mette Rose Skaksen været ansat hos Dansk Industri. Senest som branchedirektør for offentlig-privat samarbejde, sundhedsindustrien og i branchefællesskabet DI Service.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens direktion består herefter af direktør Jakob Hald, vicedirektør Bitten Thorgaard Sørensen, vicedirektør Jacob Schaumburg-Müller og vicedirektør Mette Rose Skaksen.

DI Service har hentet Jakob Scharff i Dansk Erhverv, som erstatning for Mette Rose Skaksen.

Emneord: DI Service, Mette Rose Skaksen, Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Jakob Hald, Bitten Thorgaard Sørensen, Jacob Schaumburg-Müller, 220517-1, Offentligt privat samarbejde

Bring en kommentar

KODEKS FOR KOMMENTARER
På DenOffentlige.dk opfordres læserne til at deltage i debatten og kommentere indholdet. Redaktionen har tillid til at debattører udviser god opførsel og ordentlig tale. 
 
I ønsket om en konstruktiv debat forbeholder redaktøren sig ret til at slette en kommentar uden varsel, hvis den:

* Alene kritiserer

* Er skrevet i grimt eller nedladende sprog

* Kommer med åbenlyst absurde angreb eller påstande

* Indeholder injurierende indhold

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 10.11.17 Bæredygtighed
  3R Kontor vinder Grøn Indkøbspris 2017

  Torsdag uddeltes Grøn Indkøbspris ved konferencen Grønne Indkøb i Politik og Praksis. Prisen gik til 3R Kontor. 3R har udmærket sig ved at fremme et marked for genanvendte møbler for offentlige og private indkøbere og skabe fokus på cirkulær økonomi.

 • 08.11.17 Politik
  Erhvervsministeren vil fremme ansvarlige offentlige indkøb

  Hvis den offentlige sektor skal blive bedre til at lave ansvarlige offentlige indkøb, skal der gøres op med uklare krav til leverandørerne. Erhvervsministeren er nu gået i dialog med KL om at igangsætte en række initiativer på området.

 • 25.10.17 Velfærd
  DI: Tiltrængt fokus på borgernes frie valg

  Regeringen har i dag præsenteret sit udspil til at styrke og udvide borgernes frie valg. DI er tilfredse med, at regeringen skærper fokus på borgernes frie valg, som på flere områder i dag ikke fungerer godt nok.

 • 25.10.17 Infrastruktur
  Ny rapport: Letbanen bliver hovedstadens største vækstmotor

  32 mia. kroner i private investeringer, 36.500 nye arbejdspladser og 32.000 nye borgere. Nye tal peger på, at Hovedstadens Letbane forventes at blive en endnu bedre investering end først antaget, når den er anlagt i de Københavnske omegnskommuner.

 • 05.10.17 Politik
  Nye regler skal forebygge konkurser i hjemmeplejen

  Retvisende priser, lovkrav om beredskabsplaner og et styrket samarbejde mellem kommuner og private hjemmeplejefirmaer. Det er nogle af de initiativer, som skal være med til at forebygge konkurser i hjemmeplejen. Hent aftalen her.

Nyhedsbrevet fra DenOffentlige