Scharff afløser Rose Skaksen i DI Service. Rose Skaksen er blevet Vicedirektør i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

Jakob Scharff hopper fra Dansk Erhverv til DI

På grund konkurrenceklausul har Jakob Scharff fået en ekstra lang sommerferie. Den 1. september bliver han direktør i DI service.

Den 1. september tiltræder Jakob Scharff som ny branchedirektør for DI Service og chef for afdelingen for offentlig-privat samarbejde, skriver DI Service i en pressemeddelelse. Han afløser Mette Rose Skaksen, der rykker til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen som vicedirektør.

Organisationen oplyser, at Jakob Scharff bliver repræsentant og talsperson for DI's medlemsvirksomheder inden for servicebranchen, der dækker virksomheder inden for bl.a. rengøring, ejendomsservice, vagt- og sikkerhed, erhvervsvaskerier, pleje- og omsorg, kantinedrift, vikarbureauer og posthåndtering. Branchen omsætter samlet set for 140 mia. kroner om året og beskæftiger mere end 140.000 medarbejdere. 

Jakob Scharff skal desuden være chef for DI's afdeling for offentlig-privat samarbejde, der bl.a. arbejder for en effektiv offentlig sektor med mere konkurrence om statslige opgaver.
 
Jakob Scharff har de seneste år været markedschef i Dansk Erhverv, hvor han har arbejdet siden 2011. Inden da var han i en årrække projekt- og kontorchef i Kommunernes Landsforening.
 
Scharff oplyser via sin Facebook, at han på grund af konkurrenceklausul er fritstillet fra Dansk Erhverv, og således får en lang sommerferie. 
 
"Jeg glæder mig fremover til at træde et skridt frem i DI's rammer, at være med til at indfri servicevirksomhedernes vækstpotentiale og ikke mindst styrke offentligt-private alliancer. Jeg er indtil september sendt på "garden leave" af konkurrencemæssige årsager," skriver Scharff på Facebook. 
 
Jakob Scharff er uddannet cand.scient.adm. fra Roskilde Universitetscenter i 2000.
Emneord: Jakob Scharff, DI Service, Offentligt privat samarbejde, 220517-1
Den Offentlige på DenOffentlige.dk Du er DenOffentlige!...
Aktivitet: Artikler: 174 | Events: 2

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Bring en kommentar

KODEKS FOR KOMMENTARER
På DenOffentlige.dk opfordres læserne til at deltage i debatten og kommentere indholdet. Redaktionen har tillid til at debattører udviser god opførsel og ordentlig tale. 
 
I ønsket om en konstruktiv debat forbeholder redaktøren sig ret til at slette en kommentar uden varsel, hvis den:

* Alene kritiserer

* Er skrevet i grimt eller nedladende sprog

* Kommer med åbenlyst absurde angreb eller påstande

* Indeholder injurierende indhold

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 10.11.17 Bæredygtighed
  3R Kontor vinder Grøn Indkøbspris 2017

  Torsdag uddeltes Grøn Indkøbspris ved konferencen Grønne Indkøb i Politik og Praksis. Prisen gik til 3R Kontor. 3R har udmærket sig ved at fremme et marked for genanvendte møbler for offentlige og private indkøbere og skabe fokus på cirkulær økonomi.

 • 08.11.17 Politik
  Erhvervsministeren vil fremme ansvarlige offentlige indkøb

  Hvis den offentlige sektor skal blive bedre til at lave ansvarlige offentlige indkøb, skal der gøres op med uklare krav til leverandørerne. Erhvervsministeren er nu gået i dialog med KL om at igangsætte en række initiativer på området.

 • 25.10.17 Velfærd
  DI: Tiltrængt fokus på borgernes frie valg

  Regeringen har i dag præsenteret sit udspil til at styrke og udvide borgernes frie valg. DI er tilfredse med, at regeringen skærper fokus på borgernes frie valg, som på flere områder i dag ikke fungerer godt nok.

 • 25.10.17 Infrastruktur
  Ny rapport: Letbanen bliver hovedstadens største vækstmotor

  32 mia. kroner i private investeringer, 36.500 nye arbejdspladser og 32.000 nye borgere. Nye tal peger på, at Hovedstadens Letbane forventes at blive en endnu bedre investering end først antaget, når den er anlagt i de Københavnske omegnskommuner.

 • 05.10.17 Politik
  Nye regler skal forebygge konkurser i hjemmeplejen

  Retvisende priser, lovkrav om beredskabsplaner og et styrket samarbejde mellem kommuner og private hjemmeplejefirmaer. Det er nogle af de initiativer, som skal være med til at forebygge konkurser i hjemmeplejen. Hent aftalen her.

Nyhedsbrevet fra DenOffentlige