Kampvognene ruller, soldaterne marcherer og fly pryder luftrummet over de russiske byer i anledning af Sejrsdagen d. 9. maj - dagen, hvor russerne hvert år markerer sejren over nazisterne under Anden Verdenskrig.
Men i år er hele verdens øjne rettet mod begivenhederne. For hvad gør Putin i forhold til situationen i Ukraine?
Flere eksperter og efterretningstjenester har peget på, at Putin har flere muligheder.
Erklærer sejr i Ukraine
Den første mulighed er, at Putin erklærer "den særlige militære operation", som russerne kalder krigen i Ukraine, for en sejr.
Og selvom russernes succes på slagmarken har været begrænset, er det ikke ensbetydende med, at Putin ikke kan finde på at bruge netop denne strategi. Det forklarer Anton Barbasjin, der er russisk ekspert i udenrigspolitik, til Moscow Times.
"Rusland har afsluttet krigen i Syrien to eller tre gange. De har både annonceret 'komplet sejr', at 'målene var nået', og at 'missionen er fuldført'. Så han kan godt finde på at sige, Rusland har sejret - altså at kalde Donbas-regionen for sikker - men det hele vil fortsætte i Ukraine."
Erklærer operationen for slut
Anden mulighed er, at Putin fortæller det russiske folk, at indsatsen i Ukraine er slut. Denne mulighed er særligt begyndt at florere, efter paven fortalte, at den ungarske præsident, Victor Orban, har fortalt ham, at "russerne har en plan om, at alting vil ende 9. maj."
Men den russiske udenrigsminister, Sergej Lavror, har flere gange udtalt, at Rusland ikke har en fast slutdato for krigen.
"Vores militær tilpasser ikke kunstigt deres handlinger til nogen dato, herunder Sejrsdagen. Hastigheden af operationen i Ukraine afhænger først og fremmest af behovet for at minimere enhver risiko for civilbefolkningen og russisk militærpersonal," siger Lavrov til det italienske medie Mediaset ifølge TV2.
Erklærer krig i fuld skala
I forrige uge sagde den britiske forsvarsminister, Ben Wallace, til LBC Radio, at Putin muligvis er klar til at droppe narrativet om, at Ruslands indsats i Ukraine er en "specialoperation."
Denne mulighed er noget, mange embedsmænd og eksperter i Vesten frygter, da det vil give Putin lov til at mobilisere de russiske reserver og indkalde værnepligtige - altså at indkalde flere hundrede tusinde mand.
Men hvis Putin vælger denne mulighed, spiller han højt spil. Han risikerer nemlig at miste den russiske befolknings opbakning til både invasionen af Ukraine, men også til sit eget regime. Det forklarer Anders Puck Nielsen, der er militærforsker ved Forsvarsakademiet, til TV2.
"Det vil være et meget klart signal om, at den her 'specialoperation' er fejlet. Så på mange områder vil det være et kæmpe tab af prestige for Putin, hvor han risikerer at tabe fortællingen om krigen," siger Anders Puck Nielsen.
Annekterer Donetsk og Luhansk
Vestlige efterretninger har i et stykke tid peget på, at Putin kan finde på at bruge Sejrsdagen til at annektere de to ukrainske udbryderrepublikker Donetsk og Luhansk - altså at gøre det samme, som han gjorde ved Krim-halvøen i 2014.
Efterretningerne bør betegnes som "meget troværdige." Det fortæller den amerikanske ambassadør for sikkerhedsorganisationen OSCE, Michael Carpenter, til CNN.
Men Anders Puck Nielsen ser ikke annektering som et særligt sandsynligt scenarie, som tingene er nu.
"En annektering vil være et dårligt resultat for Rusland. Det er sidste nødløsning, for de vil hellere have mere af Ukraine," fortæller han til TV2.
Ignorerer situationen i Ukraine
Så sent som i sidste uge afviste talsmanden for den russiske politiske højborg, Kreml, at der var planer om noget som helst i anledning af Sejrsdagen.
Det sagde talsmanden, Dmitrij Peskov, så sent som i sidste uge på en pressebriefing i følge nyhedsbureauet Interfax.
Men udmeldingerne fra Kreml skal tages med et solidt gran salt. Husk for eksempel, at Rusland afviste alle planer om at invadere Ukraine i tiden op til 24. februar.
Denoffentlige.dk følger udviklingen i Rusland og er klar med seneste nyheder, når det står klart, hvad Putin ender med at gøre.