Pressefoto
Pressefoto

Hoi Forlag i Danmark skriver kontrakt med Martin Picard

Kultur

03/07/2023 09:59

Redaktionen

Hoi Forlag har skrevet kontrakt med Mastercoach og lifementor Martin Picard.

Aftalen handler i første omgang om en biografisk udgivelse, der sætter fokus på Martins dramatiske liv, hvor han har stået ansigt til ansigt med døden af flere omgange. 

Der er dog flere potentielle udgivelse i sigte med Martin Picard. 

Bogens arbejdstitel er indtil videre ’No Bullshit’, hvor han også kommer ind på livsregler, han underviser sine kunder i. 

Martin Picard har gennem sin opvækst stiftet bekendtskab med livets skyggesider. Igennem en årrække har han slået sig på livet, og det har udviklet ham til at blive den person, han er i dag. 

Forfatteren voksede op uden sin far, der forlod familien meget tidligt. Som 7-årig så han selv døden lige ind i øjnene. Her fik Martin konstateret en hjernesvulst, som kunne gøre ham invalid eller slå ham ihjel. 

Som om det ikke var nok, så mistede han som teenager mistede sit tilhørsforhold til hjemmet og endte med at finde fællesskab i rockermiljøet. 

Det kastede ham ind i en verden, som de fleste kun kender fra film. Efter flere år i et miljø, der ødelagde ham, et misbrug, der flere gange var ved at slå ham ihjel, fandt Martin endelig ud af, at han måtte gøre noget for at bryde ud af den onde spiral. De hurtige penge, stofferne og det vilde liv, havde tæret på kræfterne og hjertet havde været ved at stå af to gange. 

Det ledte ham ud på en rejse, der var fyldt med svære og dybe erkendelser. Forståelse af, at han flere gange har vendt vrangen ud på sig selv på grund af både selvbedrag og løgne overfor dem, han elskede, lagde fundamentet for, at han i dag lever sit liv efter få, men enkle regler.

Nu står Martin solidt plantet på begge ben og står klar til at hjælpe andre mænd til at finde balance i deres liv ud fra hans No-Bullshit-tilgang. 

I bogen vil vi høre om Martins vilde liv og om, hvordan enkle spilleregler i livet kan forandre hele dit mindset.

Martin Picard vil gerne sammenlignes med andre thought-leaders som f.eks. Jordan Peterson og Garrett J White. 

Forventet udgivelse i foråret 2024.

Mest Læste

Annonce