Airfryere har taget køkkenmaskinernes verden med storm.
Maskinen er blevet et fast indslag på bordplader over hele verden, og stadig flere danskere bliver besat af deres.
Jeg mener, du kan tilberede en hel middag derinde. Alt er bare skønt ved den.
I dag vænner folk sig mod deres airfryer, i stedet for at række ud efter en stegepande, da det er en sundere og mere bekvem måde at lave mad på.
Folk, der elsker at lave et enormt morgenbord, ved, at man bare kan smide alle ingredienserne ind i det energibesparende apparat, hvilket også giver mindre opvask.
Men ingen er perfekte - ikke engang vores elskede airfryere.
Pas på med dette
En fødevareekspert har opfordret folk til at tænke sig om, hver gang de skal til at tilberede deres bacon, i deres airfryers.
Diætist Brenda Peralta forklarede, at denne metode til at stege morgenmadsfavoritten kan forårsage kaos i køkkenet.
Da bacon er ekstremt fedtholdigt og ofte kommer i en akavet størrelse, kan dette betyde problemer for amatørkokke.
Brenda fortalte Yahoo: "Det er fed mad, og når den tilberedes i en airfryer, kan fedtet dryppe ned og forårsage røg eller sprøjt fra fedtet. Dette kan gøre baconen svær at tilberede, og det kan også producere en masse røg og lugte."
Opskriftsudvikleren sagde, at dette betyder, at du risikerer, at nogle af stykkerne ikke bliver tilberedt - hvilket kan forårsage madforgiftning.
Ud over dette bliver airfryeren noget af en fare på grund af ophobning af baconfedt og kan pludselig begynde at ryge.
Baconfedtet sprøjter ud over airfryerens varmeelement, hvilket får gadgeten til at begynde at ryge, før en lugt af brændt mad fylder luften. Dejligt.
Du kan ikke bare øse i
Bacon kan også være svært at have med at gøre, hvis du vil have dit tallerkenarrangement til at se smukt ud, ifølge Brenda.
Hun fortsatte: "En baconstrimmel er et lille og delikat stykke mad, og det kan være svært at fjerne fra airfryer-kurven uden at gå i stykker."
Og selvom baconstrimlen er lille, betyder det ikke, at du kan putte en masse af dem i.
"Airfryer-kurven er muligvis ikke stor nok til at rumme en stor mængde bacon," tilføjede diætisten.
"Dette kan gøre det svært at tilberede en masse bacon på én gang, hvilket kan være ubelejligt, hvis man laver mad til en gruppe af flere mennesker."
Og selvfølgelig vil det at stable det oven på hinanden, uundgåeligt, efterlade nogle portioner rå.
Måske kan de magiske miniovne alligevel ikke lave alting.
Kilde: LadBible