Airfryere bliver mere og mere populære, og der er også en god chance for, at endnu flere danske køkkener vil have sådan en maskine, når vi kommer over på den anden side af både Black Friday og julen.
Køkkenmaskinen har vundet popularitet de seneste år, fordi den er lille, effektiv, energibesparende, og at den giver mulighed for at lave stort set hvad som helst uden brug af særligt meget fedtstof, så man også kan passe på sit helbred.
Men som med alt andet nyt her i livet, kræver det også noget tilvænning at bruge en airfryer, hvis man aldrig har haft med sådan en at gøre før - og der er heldigvis mange eksperter derude, der sørger for at teste og eksperimentere, så de kan give os deres bedste tips og opskrifter!
4 15-minutters retter
Pro Home Cooks har over fire millioner følgere på sin YouTube-kanal, hvor han deler flittigt ud af sine madlavningsråd og opskrifter.
Han har en særlig kærlighed til netop airfryere, og derfor bruger han timer på at finde ud af, hvordan man kan lave de lækreste retter på ingen tid så nemt som muligt.
En af hans videoer, der har fået mere end 3,3 millioner visninger, handler om, hvordan man kan lave velsmagende mad med airfryeren på bare 15 minutter - og der er noget for enhver smag.
Først gennemgår han en vegetarisk ret med sprød appelsintofu og grøntsager.
Dernæst kommer turen til en sandwich med steak og svampe.
Den tredje opskrift er fisketacoer med ristet salsa.
Og den sidste er et eksempel på, hvordan man kan bruge alle de rester, man har i køleskabet til at lave en overraskende lækker aftensmad, imens man sparer penge og bekæmper madspild!