D. 14. marts skete der noget, der fik store dele af verden til at holde vejret.
Et sted over Sortehavet blev en amerikansk drone nemlig indhentet af et russisk jagerfly - og det endte i en kollission.
Faktisk blev propellen på den amerikanske drone så beskadiget, at amerikanerne måtte lade den styrte i havet.
Men hvad skete der? Var det en bevidst handling fra russisk side? Var det en inkompetent pilot med manglende erfaring? Eller styrtede dronen faktisk på grund af en amerikansk fejl?
Nu har den europæiske gren af det amerikanske militær frigivet videoen, der viser øjeblikket, hvor det russiske jagerfly og den amerikanske drone kolliderer.
Artiklen fortsætter under opslaget.
Selve videofilen er eftersigende 30-40 minutter lang, men den mest interessante sekvens er blevet klippet sammen til under et minut.
Dronens kamera er rettet bagud, i det man ser et russisk jagerfly nærme sig og lække noget af sit brændstof - en velkendt metode, der skal reducere et flys vægt.
Flyet fortsætter sin rute hen over dronen, som ser ud til at blive ramt af det lækkede brændstof.
Efterfølgende ser man endnu en gang et fly nærme sig og lække brændstof, men denne gang er flyets bane langt lavere.
Da flyet ser ud til at kollidere med dronen, bliver kameraet signal forstyrret, men når det får forbindelse igen, kan man se, at dronen propel er blevet bøjet
Kapløb om at bjærge vraget
Amerikanske embedsmænd siger til CNN, at operatørerne under nedstyrtningen fjernslettede dronens følsomme software, hvilket mindskede risikoen for, at hemmeligt materiale falder i fjendens hænder, før det styrtede i havet.
Russerne har tidligere afvist, at man overhovedet havde kontakt med den amerikanske MQ 9 Reaper-drone.
Torsdag lyder det desuden fra Rusland, at man vil hæve den amerikanske drone for at studere dens indhold nærmere. Amerikanerne har imidlertid proklameret, at de vil forhindre russerne i at få fingre i det militære materiel, der bruges til såvel overvågning som spionage.