Krigen i Ukraine har varet i over 1000 dage, og verden over spørger mennesker sig selv, hvordan krigen skal ende.
Krigen vurderes nemlig at være fastlåst ved frontlinjen, og vinteren ventes at sætte en solid stopper for de kamphandlinger, der foregår.
Siden Donald Trump blev genvalgt som amerikansk præsident, har der været meget snak om, at han i sin valgkamp lovede at afslutte krigen i Ukraine på 24 timer - og derfor begynder eksperter nu at spørge, hvad der kommer til at ske, når Trump overtager Det Ovale Kontor.
Den ukrainske FN-ambassadør, Yevheniia Filipenko, advarer mod at begå den samme fejl med Putin, som man gjorde med Hitler inden Anden Verdenskrig brød ud.
For "appeasement" (bedst oversat til "forsoning") er ikke vejen frem, mener hun.
Gik galt med Hitler
Udtrykket apesement dækker over et diplomatisk valg om at give en aggressiv magt enten politiske, materielle eller teritoriale indrømmelser for at undgå en åben konflikt.
Det blev blandt andet brugt overfor Hitler og Mussollini i årene op til Anden Verdenskrig. Allerede i 1936 invaderede Nazitysklands tropper Rhinland, og to år senere udvidede Nazityskland sit territorium, da man annekterede Østrig.
Hitler nåede at annektere både Sudeterlandet og den tysktalende del af Tjekkoslovakiet uden nogen åbenlys handling fra resten af verden. Først da Nazityskland invaderede Polen valgte de vestlige magter at erklære krig.
I et interview med Reuters siger Yevheniia Filipenko, at Putin vil se forsøg på forhandlinger og forsning som et tegn på svaghed - og netop svaghed og forsoning er det sidste, der er brug for, mener hun.
I stedet opfordrer hun Ukraines støtter til at fortsætte støtten og donere luftforsvar til det krigshærgede land.
"Vi bør ikke være bange for Ruslands trusler. Vi bør i stedet tage konkrete beslutninger for at imødegå truslerne fra den russiske aggression," siger hun.