Pizzaen kom til USA fra Italien i det 20. århundrede. Amerikanerne elskede denne simple, men fremragende ret og gjorde den berømt.
Det skriver Svetkreativity.
Med tiden åbnede der sig filialer over hele landet, primært takket være lokale iværksættere. De bemærkede dens popularitet og begyndte at masseproducere og sælge den. Selvom den adskiller sig væsentligt fra den italienske version, er den stadig unik.
Folk over hele verden ledte dog efter måder at tilberede den nemt derhjemme. Det er nu lykkedes med en opskrift, hvor den hovedsagelige ingredienser er kartofler.
Ingredienser til dejen
5 store kartofler
1 gulerod
1 løg
2 æg
200 ml kefir
200 g mel
3 tomater (eller tomatpuré)
100 g ost
oregano (eller andre krydderier efter smag)
½ tsk. salt
Hele pizzaen er lavet af kartofler, så der bruges ikke så meget mel. Det gør heller ikke noget, hvis kartoflerne er gamle. Så hvis du står med nogle kartofler, der er ved at blive for gamle er det oplagt at afprøve opskriften her.
I stedet for tomater kan du bruge tomatpuré eller tomatsauce som base. Disse ingredienser fås i enhver supermarked, og det sparer tid i køkkenet.