Lyserød skimmellignende vækst, sort belægninger i frostrummet og cigaretskodder på gulvet.
Hårby Slagter har mildest talt svært ved at finde ud af det med hygiejnen, hvilket Fødevarestyrelsen ved selvsyn kunne konstatere på et kontrolbesøg i juli.
Faktisk er det fjerde gang siden oktober 2021, Fødevarestyrelsen lægger turen forbi Hårby Slagter - og i tre af de fire besøg har det ført til anmærkninger.
Det kan man se i den kontrolrapport, Fødevarestyrelsen har lavet for besøget.
En enkelt tilfreds smiley er det blevet til siden oktober. Foto: Screendump, Fødevarestyrelsens kontrolrapport
Ikke første gang, ejer er i myndighedernes søgelys
Ejeren af Hårby Slagter, Niels Juul Nielsen, fortæller til TV2 ØSTJYLLAND, at de er i fuld gang med at rette op på rengøringen. Han påpeger desuden, at mange af problemerne, ifølge ham, er på ydersiden af nogle døre, og at det derfor ikke direkte har noget med fødevaresikkerheden at gøre.
Og hvis du synes, Niels Juul Nielsens navn lyder bekendt, så kan det skyldes, at det langt fra er første gang, hans navn forbindes med fødevareproblematikker.
I 2015 gik han konkurs med Hårby Slagterhus, og i 2013 var han hovedperson i en meget omtalt skandale om hestekød, der var blandet i oksekød, uden at kunderne var informeret.